Universul din care faci parte, asa cum il percep samanii

 

CONFERINTA #1 din 3  din ciclul „Introducere in lumea magica a samanilor„. Este mai de graba un grup de lucru intr-un cadru asistat. Este prezentata o tematica la care esti invitat(a) sa contribui si sa ai propria ta experienta in legatura cu subiectele enuntate. Este un interval de timp pe care ti-l acorzi tie pentru a lucra cu tine.

Miercuri, ora 18:30 – 21:30

 

„Practicile de vindecare ale Pastratorilor Pamantului se bazeaza pe ideea ca este necesar sa ne realiniem pe noi insine cu natura si sa ne punem in echilibru pentru ca sanatatea si vitalitatea noastra naturala sa revina.”

Alberto Villoldo, Ph.D.

 

 

Universul are structura si legi care il guverneaza. Totul este o constiinta divina care se auto-creaza si auto-experimenteaza continuu.
Oare cat de important este pentru tine sa cunosti felul in care functioneaza Universul din care faci si tu parte? Te-ar ajuta oare sa te intelegi mai bine pe tine? Sau pe cei de langa tine?

Dincolo de toate aparentele, exista un „nevazut”. Cum ajungi sa-l percepi? La ce ti-ar servi daca „ai stii”?

Se spune „Cere si ti se va da! Cauta si vei afla! Bate si ti se va deschide!” Tu stii CUI sa ceri? Stii CE cauti? Stii UNDE sa bati?

Iata la ce fel de intrebari conferinta aceasta iti aduce niste posibile raspunsuri, asa cum sunt vazute din perspectiva samanica.

De ce samanica? Samanii sunt ghizii spirituali ai umanitatii de la inceputurile ei. Samanul este cel care se conecteaza cu Spiritul pentru a aduce raspunsurile necesare comunitatii pe care o serveste. Samanul care face lucrurile „digerabile” pentru membrii comunitatii, le „traduce” asa incat sa fie usor de inteles si lesne de aplicat. Samanul este persoana care ajuta la integrarea armonioasa a grupului asupra caruia vegheaza in fluxul divin al curgerii vietii.

Prin ceea ce voi initia, voi crea contextul din care tu singur(a) sa-ti extragi raspunsurile. Eu doar voi facilita experienta ta si te voi asista in aceste procese de cautare de sine.

Ca sa devenim in mod autentic si constient creatorii propriilor noastre vieti, avem nevoie sa intelegem Universul din care facem parte. Samanismul ofera raspunsuri clare.

Voi vorbi despre

 • Voi vorbi despre procesul de facilitare, ca proces de recuperare a putereii personale si detectam modurile in care o cedam altor persoane.
 • Cum ne detasam de dependentele fata de alte persoane?
 • In ce consta magia, cum si de ce functioneaza?
 • Cum o folosim constructiv in slujba noastra?
 • Universul din care faci si tu parte:
  • din ce este alcatuit;
  • cum functioneaza;
  • care sunt legile care il guverneaza.

Vor fi si cateva exercitii practice.

La sfarsit, cei prezenti vor primi  materiale tiparite: 

 • scurt rezumat cu tematica discutata, util pentru a-si fixa informatiile aflate
 • „teme de casa”, subiecte asupra carora sa mediteze pentru a constientiza „erorile” si alegerile pe care le pot face pentru a-si imbunatati viata.

 

 

Urmatoarea conferinta din ciclul „Introducere in lumea magica a samanilor” are ca subiect Omul, asa cum este inteles de samani

A treia conferinta din ciclul „Introducere in lumea magica a samanilor” are ca subiect Modul de lucru al samanilor – pasirea in infinitate.

Al patrulea eveniment din ciclul „Introducere in lumea magica a samanilor” este SEMINAR INTRODUCTIV si INTENSIV de PRACTICA SAMANICA.

Evenimentele sunt independente unul fata de celalalt. Dar, daca te simti chemat(a) in aceasta cale spirituala si vrei sa ai o imagine de ansamblu, este recomandat sa participi la toate.
COSTURI:
Participarea la 1 conferinta 70 de lei
Participarea la 2 conferinte 120 de lei
Participarea la cele 3 conferinte 170 de lei
Participarea la seminar 500 de lei. Early bird pana in saptamana dinaintea inceperii seminarului, 400 de lei.
Participarea la toate cele 4 evenimente Early bird 570 de lei

INSCRIE-TE ACUM!

la evenimentele samanice

@ Anda Ciobanu & Mind Evolution Society

Eveniment Facbook: Universul din care faci parte, asa cum il percep samanii

Eveniment Facebook: Seminar introductiv si intensiv de practica samanica

 

Comentariul tau