Crede in puterea ta de a te vindeca!

Tu esti cel care conteaza

3/5 - De ce m-ai crede pe mine, AngelixFire? 4/5 5/5 - Atragi ceea ce simti

oceanul intr-o picatura AC
ACUM cred ca intelegi de ce este important sa te vindeci tu si sa-i ajuti si pe altii sa se vindece. Cred ca intelegi sau cel putin intuiesti ca trezirea constiintei si vindecarea sunt singurele alternative viabile pentru ca echilibrul sa se redreseze si fiecare dintre noi sa traiasca asa cum isi doreste. Fiecare dintre noi este o parte din solutie. Nu te gandi ca nu contezi, ca esti nesemnificativ. Rumi spunea:

Nu esti o picatura in ocean. Esti intregul ocean cuprins intr-o picatura!

TU esti cel care conteaza. Tu poti face diferenta!

Un pas deosebit de important spre vindecare, spre starea de echilibru si armonie, este sa constientizezi ceea ce faci, sa observi ce creeaza in viata ta si sa iti schimbi in mod constient emotiile, gandurile si actiunile. Tony Robbins o spune:

“Ca sa schimbi o stare, trebuie sa schimbi 3 lucruri: focusul (incotro iti indrepti atentia), logosul (ce cuvinte folosesti) si postura corpului (actiunile pe care le faci persistent).”

ACUM cred ca poti sa intelegi mult mai bine de ce este important sa eliberezi aceasta incarcatura toxica si de acum inainte sa alegi constient ceea ce te serveste cu adevarat: relaxarea, vindecarea, cresterea armonioasa. Experienta mea este ca odata constientizate, am putut elibera definitiv emotiile toxice, lucru ce mi-a adus multa bucurie si usurare. Mi-a revenit pofta de viata si entuziasmul. Mi-a redat puterea de a crea. Abia atunci am putut sa IERT, sa ACCEPT, sa IUBESC. Nu de forma, nu din minte, ci din toata inima. Abia atunci am inteles sensul profund, intim, al mesajului cristic

iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!

Abia atunci am putut cu adevarat sa-i ajut si pe altii.

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Continua-ti calatoria si citeste mai departe AICI! (pagina 5/5) Atragi ceea ce simti

… sau alege de AICI calatoria samanica cea mai potrivita tie acum!

(*) Muzica: Kailash Kokopelli & Satyadev Barman  Piesa: Healing song (cantec de vindecare)  Sursa: Youtube

(*) In videoclip: Txana Bane din tribul Huni Kuin din jungla braziliana

       

Comentariul tau