Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi

Transformari

Asa cum ti-ai dat seama, este o calatorie unica, complet diferita de tot ceea ce ai intalnit pana acum. Este cuprinzatoare si profund vindecatoare. Iti cere determinarea de a o parcurge curajos pana la capat, cu bucurie si entuziasm, deschis tuturor posibilitatilor pe care viata ti le scoate inainte.

Dincolo de ea, te asteapta libertatea si puterea de a-ti trai viata plenar, asa cum poate nici nu ai indraznit sa vizezi.

Anda Ciobanu Calatoria Eroului samanica 1 450x264

Eu am plecat horatata la acest drum in 2008, cu convingerea ca este „pe viata si pe moarte”, ca nu mai pot si nu mai am timp de tatonari. Am plecat in conditii foarte „speciale”: singurul intretinator al celor 2 copii minori, cu o mama bolnava de cancer, cu un serviciu suprasolicitant ca timp si responsabilitati, avand un salariu care imi asigura doar plata creditelor mari pe care le aveam la banci si un trai la limita de supravietuire.

Pretul era exorbitant fata de posibilitatile mele de atunci. 2.500 de euro per modul (mai mult de 10.000 de lei), inclusiv bani de transport cu avion, tren, autobus si cazare si masa. Dar determinarea mea de a schimba „ceva” in viata mea si a copiilor mei, si, de ce nu? a semenilor mei, era prea mare! Am gasit mereu, la momentul potrivit, tot ceea ce am avut nevoie ca sa plec decent.

Ceea ce a urmat, mi-a intrecut cu mult asteptarile si chiar simt ca de atunci si pana acum, am facut saltul pe nenumarate alte linii de destin, apropiindu-ma tot mai mult de adevarata mea chemare!

In 2009 am deschis cursurile aici in Romania, in conditiile in care aveam un numar foarte restrans de conexiuni si nestiind nimic despre acest domeniu. Dar mesajul meu, pornit cu toata onestitatea si pasiunea, a ajuns la acei oameni extraordinari care s-au aratat fara sa ezite, in pofida cerintelor ridicate de atunci pentru Romania. S-au aratat pentru ca au simtit cat de necesar le era un asemenea demers, pentru ca erau determinati sa puna umarul la ridicarea constiintei printre semenii nostri. Le sunt profund recunoscatoare. Fara ei, nimic din ceea ce am planuit, oricat suflet as fi pus, nu s-ar fi realizat! Ei au facut ca Roata sa inceapa sa se invarta aici, in Romania, si an de an, sa stranga in jurul ei tot mai multi cutezatori!

Au urmat anii in care eu personal m-am rodat atat ca imdrumator spiritual cat si ca saman. Ani in care am continuat sa ma vindec eu personal si sa aprofundez aceasta cunoastere prin studiu continuu. Devenise mult mai accesibil pentru posibilitatile nostre financiare din acele timpuri. Nu mai era vorba de aproximativ 4.000 de lei pe modul ci doar de 1.650 de lei plus aproximativ 500 de lei pentru cazare si pensiune completa.

ACUM, ai posibilitati si mai avantajoase!

Vezi mai multe detalii: „Roata Medicinei 2016” sau INSCRIE-TE!

Decide-te rapid! Este pentru oamenii determinati, plini de curaj! Locurile se ocupa repede!

Comentariul tau