Daca doresti sa asculti muzica de relaxare apasa pe play!

(*) Muzica: Elliot Diamond  Album: The Dance of the Seven Chakras  Piesa: Seventh Chakra- Sky Dancer

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Stress sau relaxare

 

1/5 - Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca! 2/5 3/5 - De ce m-ai crede pe mine, AngelixFire?

Crede ca ai o putere incredibila de a te elibera de ura, frica, invidie, rusine, furie, lacomie, trufie, neiertare, ingrijorare, emotii toxice care acum iti ruineaza viata! Sunt deseuri toxice la propriu pentru ca iti mentin corpul intr-o stare de stress prin chimia pe care o elibereaza, si care sta la baza declansarii bolilor, creand un mediu acid in corp. Ele iti limiteaza drastic posibilitatile de dezvoltare.

Organismul uman functioneaza in doua stari:

  • In starea de stress se elibereaza hormoni toxici care mentin corpul cuplat la instinctul de lupta-sau-fugi, instinct de supravietuire, util doar in situatiile in care viata ta este in pericol, cum ar fi sa scapi de urmarirea leului. Prelungita, aceasta stare devine deosebit de nociva pentru ca imobilizeaza sistemul imunitar, care are rol de refacere si vindecare. Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, neurolog, afirma intr-un interviu: “5 minute de manie sau suferinta emotionala imobilizeaza pen­tru 5, 6 ore celulele gardian ale sistemului imuni­tar. Timp de 5-6 ore, organismul nostru e lipsit de apa­rare si astfel se poate declansa boala.” Iti inchide usa posibilitatilor pentru ca are ca obiectiv supravietuirea.

  • In starea de relaxare si vindecare se elibereaza hormoni benefici, cei care permit organismului sa se refaca, sa creasca celule si tesuturi noi si sanatoase. Ea sta la baza mentinerii unui mediu alcalin in corp. Te deschide catre noi orizonturi si posibilitati. Devii mult mai receptiv pentru a vedea solutii noi. Are ca obiectiv starea de bine, vindecarea, cresterea, dezvoltarea.

Alege constient ce chemi sa se manifeste in viata ta!
Aceste doua stari nu pot coexista simultan. Organismul tau este fie in starea de stress, fie in starea de relaxare si vindecare. Starea de stress impiedica organismul sa intre in starea de relaxare si vindecare.

 

Corpul uman este complet reinnoit la cateva luni. Te-ai intrebat de ce totusi persista boala daca se nasc continuu celule noi? Raspunsul este simplu. Mediu din corpul tau mentine instructiunile de boala pentru ca, in timp, ai dobandit tipare nocive de reactie, ca raspuns la experientele tale de viata. Cu alte cuvinte, emotiile cu care te hranesti continuu sunt constant toxice.

Asa cum observi, emotiile toxice sunt, in primul rand, greseli fata de propria persoana, pentru ca ele te arunca in afara echilibrului si armoniei. Dar, efectele lor, prin energia degajata, se rasfrang si asupra celorlalti, si asupra mediului inconjurator. Cred ca fiecare dintre noi a trait cel putin una dintre aceste stari si recunoaste cum s-a simtit dupa revarsarea toxica. Stii cat de rau ti-a fost, cata vinovatie si suferinta a urmat. Stii cum s-au simtit cei din jurul tau.

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Continua-ti calatoria si citeste mai departe …

AICI! (pagina 3/5) De ce m-ai crede pe mine, AngelixFire?

… sau alege de AICI calatoria samanica cea mai potrivita tie acum!

       

 

Comentariul tau