Vindecă-te pentru ca pasiunea și talentul tău să strălucească!

Crede în puterea ta de a te vindeca!

Introducere în lumea magică a șamanilor

Seminar intoductiv și intensiv de practică șamanică

“Cunoaște-te pe tine însuți!” (Nosce te ipsum) – Socrate (470-399 i.e.n.).

„Când pășim în infinitate, trecutul și viitorul sunt spulberate iar ceea ce există este doar AICI și ACUM. Nu mai suntem legați de poveștile dureroase ale trecutului nostru iar viitorul nu ne mai este dictat de istoria noastră. Înțelegem că nu suntem poveștile noastre (de viață).” ─ Alberto Villoldo, Ph.D.

Practica șamanică îți pune la dispoziție tehnici și unelte cu ajutorul cărora ajungi să te cunoști mai bine pe tine și reușești să te ajuți singur(ă). În acest fel, îți recapeți puterea personală și încetezi dependențele față de alte persoane.

“Cel mai mare dușman în calea evoluției și al noului este “ȘTIU!”obișnuiesc să spun la Roata Medicinei, la al treilea modul, Nordul – pasărea Colibri.

Sunt convinsă că ai mai auzit de o parte dintre lucrurile care urmează. Poate că ai trăit și anumite experiențe în legătură cu acestea. Dar cum nicio zi nu seamănă una cu alta, cum fiecare dintre noi se schimbă de la o clipă la alta, și ceea ce urmează să experimentezi în acest seminar eminamente practic de “Introducere în lumea magică a șamanilor” nu va semăna cu nimic din ceea ce ai trăit până acum!

Și nu o spun ca să mă laud. Gândește-te doar o clipă câte lucruri s-au schimbat în viața ta de anul trecut până acum. Câte lucruri le percepi diferit acum față de un an, o lună sau o săptămână în urmă. Înțelegerea ta și experiența ta de viață se modifică de la o oră la alta, de la un minut la altul. O carte, citită a doua oară, îți vorbește cu totul altfel decât atunci când ai cititi-o prima oară. La fel un film sau orice altceva ai trăit în viața ta.

De ce se întâmplă așa? Pentru că ochii văd ceea ce mintea este pregătită să înțeleagă! În creierul nostru există o formațiune neuronală numită sistemul reticular de activare ascendentă (Reticular Activator System) care îți aduce înaintea conștiinței tale și te ajută să observi exact acele lucruri pe care îți focalizezi atenția. Ori, cum nevoile noastre diferă de la un moment la altul, este firesc ca și atenția noastră să se canalizeze diferit de la un moment la altul. De aceea îmi permit să spun că experiența pe care o vei trăi participând la acest seminar, va fi complet diferită de orice altceva ai trăit până acum!

Apoi, repetiția este mama învățăturii!

Și pentru că pasul imediat următor din modulul Nord al Roții Medicinei este întoarcerea la inocența copilăriei, și invitația mea pentru tine este să te joci!

Te joci cu energia. Înveți să îți asculți corpul. Să îi percepi cele mai mici schimbări. Să îți conștientizezi nevoile pe care le-ai reprimat poate toată viața, renunțând la tine. Pas cu pas începi să îți ocupi locul pe care îl meriți în propria ta viață! Înveți să faci distincție între ceea ce îți aparține și ce vine din exterior. Înveți să citești semnele pe care universul ți le trimite ca să te ghideze spre destinul tău cel mai înalt.

Rolul meu este să creez contextul și să-ți facilitez experiența în urma căreia tu să îți extragi singur(ă) înțelepciunea. Sunt aici pentru tine ca să observ modificările cuantice, subtile pe care le traversezi, și exact ca atunci când te privești într-o oglindă, să ți le reproduc. Concluziile le tragi tu! De aici mai departe, nu îți rămâne decât să aplici cele învățate pentru ca viața ta să intre pe fagașul pe care ți-l dorești.

 

Iată ce vom face:

 • √ Vei învăța cum să te centrezi astfel încât să te re-aduci într-o stare de echilibru (practica respirației și a meditației)
 • √ Te ancorezi în valorile în care crezi și aplici legile care guvernează Universul, implicit, cele cărora i te supui și tu
 • √ Pășești în infinitate, dimensiunea în care se petrec miracolele (vindecările)
 • √ Afli ce sunt și începi să lucrezi cu arhetipurile energetice pentru a le putea integra în tine însuți/însăți
 • √ Înregistrezi care sunt beneficiile pe care ți le aduc
 • √ Afli ce sunt amprentele energetice
 • √ Înveți cum să îți cureți CEL (corpul energetic de lumina)
 • √ Înveți cum să-ți hrănești cei 3 centrii de putere așa încât nu doar Universul să-ți alinieze circumstanțele de reușita ci și tu să vii în întâmpinarea ei
 • √ Experimentezi personal lucrul cu intenția
 • √ Afli care sunt și începi să utilizezi instrumentele șamanice
 • √ Afli cum poți lucra cu Mama Natura așa încât să îți primești răspunsurile pe care le cauți
 • √ Intri în ceremonie ca să primesti 4 inițieri de bază:
  • vindecătorului (activarea palmelor)
  • benzile de protecție (5 benzi energetice țesute în CEL care te conectează cu cele 5 elemente: apa, pământul, focul, vântul, cosmosul) ;
  • armoniei (semințele energetice ale arhetipurilor)
  • vizionarului (coroana și colierul de lumină);
 • √ Afli și experimentezi în ce constă “jobul” unui șaman: călătoria șamanică
 • √ Ți-aduci în atenție un conflict interior cu care te confrunți acum pentru că apoi,
 • √ Înveți să privești lumea așa cum o privește un șaman (cele 4 stări perceptuale, stări cablate la modul în care este construit creierul uman) cu scopul de a vedea care sunt soluțiile tale cu privire la acel conflic interior
 • √ Altă modalitate de lucru pentru rezolvarea conflictului interior: lucru cu pietre
 • √ Cum scoți în afara ta acel conflict, cum îl vindeci? Înveți despre harta mitică și o aplici.
 • √ Odată ce ai “curățat” CEL de amprenta conflictului, efectuezi o călătorie șamanică pentru recuperarea de suflet, pentru refacerea ta energetică
 • √ Feed-back despre experiențele trăite
 • √ Ceremonie de închidere a seminarului

La inițierile de bază din cadrul seminarului vei primi piatra Pi.Piatra Pi

La sfârșit vei primi materiale scrise utile care să-ți fixeze informațiile aflate și tehnicile învățate.

PREGĂTIRI NECESARE în vederea participării la seminar:

 • √ Pantofi lejeri de interior sau ciorapi groși.
 • √ Ținută lejeră, tip trening, pentru a avea libertate de mișcare. La anumite exerciții se lucrează întins pe jos (pe păturică/saltea).
 • √ Bloc notes, pix pentru notițe
 • √ Dacă ai zornăitoare/tobă (dar nu este obligatoriu. Vor fi câteva disponibile pentru lucru. Întâi afli ce ți-ar trebui, apoi, îți cumperi când vrei, ce vrei. Important este să știi ce să cauți ulterior)
 • √ O piatră care îți place sau îți vorbește într-un anumit fel

ORAR:

Vineri, ora 18:30-21:30

Sâmbătă, ora 10-21

Duminică, ora 10-18

COSTURI:

Participarea la seminar 500 de lei.

Early bird până în ziua de luni inclusiv, din săptămâna în care începe seminarul, 400 de lei.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

la evenimentele șamanice

@ Anda Ciobanu Mind & Evolution Society 

Eveniment Facbook

(*) Cele 3 conferinte anterioare

#1 Universul din care faci parte, asa cum il percep samanii
#2 Omul, asa cum este inteles de samani
#3 Modul de lucru al samanilor, pasirea in infinitate

Sursa foto http://cristale-semipretioase.ro/pandantive-si-pietre-pi/

 

Crede în puterea ta de a te vindeca!

Abonează-te AICI la Newsletter @ Anda Ciobanu și adaugă adresa angelixfire@andaciobanu.ro la contactele din căsuța ta de email dacă îți place ce scriu și dorești să primești noutăți despre șamanism, articole și evenimente.

       

Comentariul tau