was successfully added to your cart.
Sare pe ranile deschise ale relatiilor

Sare pe ranile deschise ale relatiilor

Sare pe ranile deschise ale relatiilor

Aceasta suita de 5 articole toarna sare pe ranile deschise ale relatiilor. Consecinta este ca ustura de seaca, dar, curata, cicatrizeaza si vindeca “locul” …

Ceea ce doresc, draga femeie si iubite barbat, este sa aduc in fata constientei tale, ceea ce amandoi co-cream inconstienti … Doresc ca amandoi sa ne trezim si impreuna sa plamadim constienti acea lume a echilibrului si armoniei, o lume a Iubirii si Compasiunii, a cooperarii si reciprocitatii. Creatia se naste din Iubire.

Creatia se naste din iubire

Creatia se naste din iubire

Ceea ce urmeaza sa citesti este posibil sa te “atinga” mai mult sau mai putin placut. Am sa te rog sa nu iei nimic in nume personal, ci doar sa tii cont si sa culegi doar ceea ce iti serveste. Nu arat pe nimeni cu degetul si daca ai rabdare sa parcurgi intreg materialul, ai sa vezi ca observ si analizez fenomenul in complexitate si caut raspunsurile in mod obiectiv. Imi vine mai usor sa vorbesc despre femei, pentru ca este doar ceea ce stiu, dar sunt de acord ca oricand, rolurile se pot inversa, adica sa fie si barbati in situatia descrisa de mine pentru femei.

Asadar, sa incepem …

STARE DE FAPT

Facebook - portal de matrimoniale

Facebook – portal de matrimoniale

Constat de cativa ani o febra bolnava in relatiile virtuale, dar nu numai. Facebook si alte medii de socializare s-au transformat tacit in siteuri de matrimoniale. Si aceasta stare de fapt se datoreaza izolarii ca individ, ritmului de viata ajuns la cote frenetice, desensibilizarii emotionale a oamenilor.

Uitam sa privim langa noi

Uitam sa privim langa noi

Ne-am invatat sa ne cautam fericirea departe, in necunoscut, uitand sa privim langa noi, in imediata noastra apropiere, la oamenii reali cu care deja avem contact .

 

 

Inocenti si pirati

Inocenti si pirati

Oameni de toate varstele, incepand cu cei care abia pasesc in viata adulta, ajungand pana la cei maturi, trecuti de a doua tinerete, isi cauta implinirea, fericirea intr-un spatiu care devine parca, pe zi ce trece, tot mai periculos, pentru ca pescuim in ape tulburi. Inocenti si pirati colcaie in aceeasi baie, in goana dupa biletul castigator.

Aud zilnic, de jur imprejurul meu, povesti de oameni raniti, mai ales femei. Femei absolut minunate, zdrobite in urma unor relatii “fulger” care le lasa fara vlaga, stoarse si deprimate.

Femei zdrobite in urma unor relatii “fulger”

Femei zdrobite in urma unor relatii “fulger”

Apoi, dupa toata furtuna, sunt si primele care se invinovatesc, care-si asuma 100% “povestea” … Se invinovatesc pentru ca au sperat ca “este posibil si pentru mine”! Se invinovatesc pentru ca, dupa ani de insingurare, si-au “permis” sa simta si sa indrazneasca sa fie fericite! Se invinovatesc pentru ca “trebuia sa-mi dau seama ca …”!

Dar, sa o luam cu inceputul …

Nu generalizez dar …

Exista o masa imensa de femei singure, multe dintre ele crescandu-si singure copiii, pentru ca partenerul

  • mai are de “copilarit”, varsta (trecuta mult de maturitate) fiind nesemnificativa …
  • nu este destul de barbat sa-si intretina familia/relatia si sa-si asume responsabilitatile corespunzatoare, fie lasandu-si femeia sa fie un rob sufocat de indatoriri, fie ca este complet inchis emotional si o seaca de disperarea pentru ca nu se face deloc vazuta sau auzita in nevoile firesti de tandrete, gingasie, iubire …
  • pentru “el” este insuportabil sa fii trezit in toiul noptii de plansetele copilului sau sa-l veghezi cand este bolnav sau pentru ca este deranjant, sacaitor si face prea mult zgomot, cere prea multa atentie sau timp …
  • tine cu mult mai mult la masina si la berea cu prietenii decat sa fie prezent si implicat in relatie/familie …
  • alege “a avea” si “a demonstra” prioioritar fata de “a fi” OM …
  • este mult mai interesat sa “traga” la sala decat sa asculte un suflet, sa ofere atentie si timp de calitate
  • “sunt ocupat! nu am timp sa …” : vorbesc cu tine / sa-ti scriu un sms / sa citesc ce imi scrii / sa te ascult
Nu ma interesezi

Nu ma interesezi

Asemenea atitudini ale barbatului transmit un mesaj foarte clar femeii: “Nu ma interesezi”, “Esti DOAR un accesoriu, un obiect de care ma folosesc strict cand am nevoie iar cand nu imi mai esti de folos, ma dispensez de tine pentru ca ma incomodezi” , “Am adus banu’! Acu’ ce mai vrei?!” , “Uite-te la mine ce bine stiu sa fac sex!” si trece mai departe la urmatorul “trofeu”, ca si cand femeia ar trebui sa se multumeasca doar cu una sau mai multe partide de sex salbatic …

Si pentru ca nimic nu ramane neplatit, ajunge si “el” la un moment dat sa traiasca o experienta “trista”, pe care o pune cu nonsalanta pe tapet in relatiile urmatoare, cersind compasiunea si intelegerea noii victime, asteapta sa fie inteles si alinat, tinut la piept si mangaiat … Dar, aici se opreste totul! Nu doreste mai mult! Nu se implica. Nu ofera reciprocitate … Iar femeia ramane cu nevoile sale “in gat”, gata sa se descurce a “n”-a oara singura, cum se pricepe mai bine … Noroc cu prietenele, trecute si ele, intr-un fel sau altul, prin aceeasi “poveste” …!

Femeia este dornica sa fie de ajutor

Femeia este dornica sa fie de ajutor

Femeia, prin natura ei, este mai deschisa, mai disponibila, mai aplecata sa asculte. Mai dornica sa fie de ajutor … iar cand in fata ei se petrece o astfel de “drama”, spontan, “salvatorul” din ea iese triumfator la suprafata, fericit ca se poate manifesta, sperand la o recompensa alcatuita din afectiune, atentie, prezenta.

Este si “piesa” pe care mizeaza barbatul, asigurandu-se de succes garantat! Daca mai exista si un copil la mijloc … cu atat mai bine! Latura materna a femeii si-a gasit un potential nou fagas prin care sa curga …

IGNORE total

IGNORE total

Iluzii desarte! pentru ca pentru barbat, lucrurile par sa fie foarte strict delimitate! Atat si nimic mai mult: “Textul” de spargere a ghetii ca sa obtina deschiderea si accesul la emotiile femeii si, totodata, fidelizarea ei, “actiunea” si la sfarsit “Adio!” “ne mai vedem cand ne-om mai intalni” … totul lasat in coada de peste in cel mai bun caz, daca nu telefonul cu apelul ei restrictionat, “block” pe Facebook … IGNORE total!

 

Apoi, pentru ca marasmul sa se amplifice, si unii si altii se arunca cu disperare la “next”! Urmatorul sau urmatoarea poate ne aduce fericirea mult visata! Este cea mai grava si grosolana greseala!

Si unii si altii se arunca cu disperare la “next”!

Si unii si altii se arunca cu disperare la “next”!

 

 

In articolul urmator vei afla despre consecintele nefaste ale acestei stari de fapt. Apoi urmeaza sa afli cum sa IDENTIFICI cu cine intri in relatie pentru ca la final sa afli care sunt SOLUTIILE.Du-te in josul paginii, in stanga, ca sa te inscrii la Newsletter. Astfel vei primi noutatile prin email. Multumesc!

Daca ceea ce ai citit te-a impactat intr-un fel, te rog da mai departe celor care crezi ca au nevoie de acest articol. In dreapta paginii ai butoanele de distributie pe Social Media. Multumesc!

Si inca ceva. Te rog sa-mi lasi un comentariu in care sa-mi spui in ce masura ti-a fost sau nu de folos. Mi-ar prinde bine si daca ai o experineta de viata relevanta pe care doresti sa o abordez poate intr-un articol viitor.

MULTUMESC pentru timpul acordat si doresc din tot sufletul sa-ti fie de un real folos! Doamne ajuta!

 

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'
Anda Ciobanu

About Anda Ciobanu

Saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Observator, un cautator, un explorator, un pionier. In 2008, am raspuns unei chemari irezistibile a sufletului meu de a face ceva aparte in primul rand pentru mine, dar si pentru oamenii din tara mea. Ceva care sa schimbe fata lucrurilor! Am devenit expert in medicina samanica si medicina energetica de traditie incasa si Ofer: - sesiuni de vindecare samanica - curs complet de samanism "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi" - curs de intoducere in samanism "Valorile noilor timpuri - Munay-ki" - calatorii initiatice samanice "Calatoria eroului dintr-o perspectiva samanica"

Urmareste in Email
Facebook