Viața ca la SPA!

Dă aripi viselor tale!

 

Șamanic Spiritual SPA – obiceiurile fericirii și ale măiestriei

 

Pentru ce este bun acest seminar antrenament Șamanic Spiritual SPA?

Ca să poți aduce îmbunătățiri stilului tău de viață este util să afli întâi cauza pentru care lucrurile nu functionează așa cum îți dorești, cum remediezi și ce pui in loc, cum și cu ce schimbi. Fac o paralelă sugestivă: pană de pneu de mașină. Pe ce parte este pana? Stânga sau dreapta? Față sau spate? Ai sau nu roată de rezervă? Dacă nu ai, ar trebui vulcanizat … Când ai terminat de înlocuit pneul spart, ești gata să mergi mai departe!

Participând la acest seminar vei intra în contact cu legile care guvernează cu adevărat viața și Universul. Vei înțelege mecanismele creării realității pe care o trăiești. Vei deveni capabil să îți faci ajustările necesare așa încât să începi să trăiești așa cum îți dorești.

Obiceiurile fericirii și ale măiestriei

Informația cu care intri în contact, precum și exercițiile practice la care participi:

 • √ te ajută să eliberezi eficient din stresul acumulat de ani de zile;
 • √ reglează fiziologia întregului corp, declanșând procese de curățare și detoxifiere;
 • √ activează zone cerebrale răspunzătoare pentru relaxare, creștere și regenerare;
  • √ țese noi conexiuni neuronale care te conduc către ceea ce îți dorești;
  • √ prin accesarea persevenetă a noilor căi neuronale, cele vechi, care te-au condus către eșec (nemulțumire), sunt abandonate;
 • √ șterg dârele anilor de pe fața și din corpul tău, întinerești;
 • √ îți îmbunătățesc postura corpului, devi mai zvelt;
 • √ te ajută să înțelegi importanța obiceiurilor bune, “obiceiurile fericirii și ale măiestriei”, cele care te aduc treptat mai aproape de persoana care dorești să fii;
 • √ te ajută să instalezi “obiceiurile fericirii și ale măiestriei”, pentru a menține ceea ce ai câștigat în aceste întâlniri;
 • √ îți cresc nivelul stimei de sine și al încrederii în forțele proprii;
 • √ te ajută să-ți îmbunătățești relația cu tine și cu ceilalți;
 • √ îți dau accesul la resurse din tine, rămase latente până acum, dezvăluind tot mai mult din potențialul tău;
 • √ te fac să te îndrăgostești de tine și de viață;
 • √ reprezintă acel tip de experiențe capabile să schimbe destine;
 • √ te ajută să îți apropii cele mai recente descoperiri ale științelor de frontieră (neurofiziologia și neuroplasticitatea creierului, rezonanța dintre inimă și creier, fizica cuantică, teoria relativității, teoria corzilor) și să le faci să lucreze pentru tine.

Cu toate acestea, ele nu sunt tratamente medicale, psihologice sau de altă natură medicală și nu le înlocuiesc pe acestea. Nu oferă diagnostice medicale și nu le rezolvă. Ceea ce afli și exersezi în aceste ocazii țin mai degrabă de prevenție și menținerea sănătății la toate nivelele (fizic, emoțional, mental).

Etapele pentru Șamanic Spiritual SPA pentru a-ți crea obiceiurile fericirii și ale măiestriei

Pentru că “Ochii văd numai ceea ce mintea este pregătită să înţeleagă.” ~ Henri Bergson, în prima parte a fiecărei întâlniri se expun informații teoretice care creează contextul pentru exercițiile practice din a doua parte.

La fiecare întâlnire, vom parcurge etapele practice care urmează. Prezența mea discretă alături de tine reprezintă un suport de încredere, un prieten tăcut. Fii atent la ritmul respirației mele și ascultă melodia inimii tale. Încetul cu încetul, cu fiecare pas pe care îl vom străbate împreună:

Etapa de “SAUNĂ”

Vei descoperi lucruri nebănuite despre tine care te vor înfierbânta. Vei înțelege ce anume te scoate din starea ta de echilibru. Devi conștient cum îți risipești energia vitală și ajungi în starea de epuizare, frustrare, nemulțumire, depresie. Îți observi murmurul continuu al minții și înveți să îl directionezi așa încât să te servească. Este etapa de “SAUNĂ”

Etapa de “PEELING” sau exfoliere, decojire

Începi să conștientizezi ce moștenire cari la propriu în spate și din ce este ea alcătuită. Te vei debarasa de vechile limitări, ca de niște haine grele și ponosite, care nu mai au legatură cu realitatea pe care o trăiești acum. Etapa de “PEELING” sau exfoliere, decojire.

Este etapa de “MASAJ” sau hidratare și remodelare

Te vei privi în oglinda alcătuită din visurile tale și le vei proba pe rând, ca pe niște ținute de mare gală. Vei alege ce ți se potrivește cel mai bine în acest moment din viața ta. Mai mult decât atât, vei proba pașii de dans care se armonizează cel mai bine cu stilul tău, cu năzuințele tale. Este Dansul Vieții Tale. El te va hrăni, îți va iriga mintea și corpul până când aspirațiile tale devin realitate. Îl vei exersa astfel încât să devină reflex, până când va face parte intim din ritmul tău interior. Dezvolți astfel reflexul de a fi fericit. Este etapa de “MASAJ” sau hidratare și remodelare.

Etapa de “TONIFIERE și BALSAM” sau devenire

Acum ești gata să urci pe scenă, să impresionezi publicul și pe tine însuți cu prestația ta și să culegi ovațiile la scenă deschisă! Etapa de “TONIFIERE și BALSAM” sau devenire.

Dacă:
√ ceea ce ai citit până acum a trezit în tine curiozitatea, interesul sau dorința de a ni te alătura,
√ crezi că locul tău este în rolul principal din filmul vieții tale,
√ auzi chemarea intimă a sufletului tău de a-l explora până în cele mai adânci cute ale sale ca să recuperezi comoara ascunsă acolo,
√ privești Șamanic Spiritual SPA ca pe o aventură și ai simțit în nări vântul schimbării,
atunci, sunt pregatită și abia aștept să te arăți …

 
Date de întâlnire, ce primești, costuri, opțiuni cu reducere

 
Pentru ÎNSCRIERE te rog Fă CLICK pe acest link si completează formularul de înscriere. Mulțumesc!

 

Dacă dorești revezi detaliile despre Șamanic Spiritual SPA, iată pașii pe care i-ai parcurs:

Cum a luat naștere acest concept

Despre starea SPA: ce te scoate în afară și cum poți să revii în starea SPA

Tu ești aici:  Despre obiceiurile fericirii și ale măiestriei: efecte, etape de instalare

 

       

Comentariul tau