Viața ca la SPA!

Dă aripi viselor tale!

 

Șamanic Spiritual SPA – Începutul poveștii

“Fie crezi că poți, fie crezi că nu, Universul îți va da întotdeauna dreptate”
Henry Ford

Miracolele se petrec în fiecare clipă, dacă ești deschis să le observi. Divinitatea lucrează în feluri minunat de neașteptate și provocatoare. Fiecare “întâmplare” este menită să te ducă un pas mai departe spre redescoperirea de sine și îți oferă șansa să te reinventezi din ce în ce mai frumos.

Cum s-a născut acest concept de Șamanic Spiritual SPA?

Povestea pe care ți-o împărtășesc este una adevarată, care mi s-a întâmplat chiar mie.

În 2016 am avut o perioadă de 7-8 luni în care am facut pauză din a mai munci pentru că mi-am rezolvat o mulțime de aspecte personale care trenau de ceva vreme. Cu alte cuvinte, m-am pus pe mine în ordine și m-am “așezat” în matca mea. Mi-am dat timp și voie să mă simt bine cu mine, mai bine ca niciodată.

În tot aceste interval, am lucrat cu mine:

  • √ mi-am observat tiparele de reacție,
  • √ am conștientizat ce “povești” îmi spun, (cred că recunoști și tu acel dialog interior care îți spune mereu “povești”)
  • √ am înțeles cum funcționez
  • √ am învățat să lucrez cu mine, instalând pas cu pas “obiceiurile maiestriei”, menite să mă aduca mai aproape de ceea ce doresc să se întâmple în viața mea
  • √ m-am împăcat profund cu mine.

Am notat toate aceste lucruri și astfel, am strâns “material” valoros pe care abia aștept să-l împărtășesc cu voi.

Sincronicități: Odată ce te pui în ordine și decizi cum vrei să continui, Universul conspiră cot la cot cu tine ca să-ți îndeplinească dorința.

Ca să observi cum se leagă lucrurile… Odată ce te pui în ordine și decizi cum vrei să continui, Universul conspiră cot la cot cu tine ca să-ți îndeplinească dorința. Aliniază „lucrurile” în așa fel încât să conveargă spre binele suprem personal și colectiv. Urmărește în continuare povestea mea …

 Mă hotărâsem să îmi reiau activitatea când primesc o invitație neașteptată de a participa la începutul lunii septembrie la emisiunea “360 de grade” a lui Alina Badic de la B1Tv. O veche cunoștință, pe care o întâlnisem în anii mei de început în ale șamanismului, Ruxandra Benga, m-a sunat ca să mă invite. Cu multă bucurie și onorată, am luat această provocare la modul cel mai serios și mi-am pregătit temele pe care aveam să le discutam în emisiune.

Emisiunea a avut loc și am fost multumită de felul în care am contribuit. M-am străduit să fiu clară, să explic logic și să ofer încredere telespectatorilor să-și folosească intuiția în a alege ceea ce este mai bine pentru ei.

În urma emisiunii, la câteva zile diferență, primesc un cadou în plus de ziua mea, sub forma unei propuneri de colaborare. M-a sunat altă veche cunoștință, Carmen Bidoianu … și ca să vezi cum se leagă lucrurile …

Doru, soțul lui Carmen, m-a văzut în emisiune. O cheamă repede pe Carmen și o întreabă “Nu-i doamna cu copiii, clienta noastră de la magazinul de haine?” Ca o paranteză, magazinul respectiv îl închiseseră cu muuuuulți ani în urmă … “Parcă ar fi ea și parcă nu. Totuși, vocea pare să fie a ei”, spune Carmen. Oricum, fără să fac niciun efort, reușisem să le captez interesul. Pentru că apariția mea le-a lăsat o impresie frumoasă iar ceea ce am vorbit a avut un puternic ecou în ei, și-au dorit să reluăm legătura.

„Spectacolul merge mai departe”, adică viața ne (con)duce pe fiecare în „locul” cel mai potrivit, spre binele cel mai înalt, personal și colectiv

Pe scurt, acești oameni frumoși, nu-și mai aminteau nici măcar numele meu, nu doar că nu erau siguri dacă sunt sau nu eu! Tot încercând să-și amintească, în mintea lui Carmen apare “Anda” și începe febril căutările pe net. Așa ajunge să citească un interviu din 2014 acordat lui Eugen Cristescu în ziarul online de Prahova, incomodph.ro. Este din ce în ce mai uimită de ceea ce descoperă. Îmi găsește și numărul de telefon și, după câteva zile de făcut curaj, își ia inima în dinți și mă sună, fără să știe, fix de ziua mea!

Bucuria de a ne reauzi a fost reciprocă. Eu îi știam pe Carmen și pe Doru ca proprietarii unui magazin de haine. Ei mă știau pe mine ca mama copiilor mei, având un job in IT. Acum însă, datele erau complet schimbate și de o parte și de cealaltă …

Carmen și Doru au acum un salon de remodelare corporală și masaj. Carmen, pe lângă procedurile corporale, a ajuns să își susțină clientele și afectiv-emoțional, ca un adevărat confident. A creat relații deosebite cu ele, cu fiecare în parte. Doru și-a descoperit adevărate capacități vindecătoare. Face reflexoterapie, masaj tradițional și un alt gen de masaj, extraordinar, cu pietre vulcanice. Eu mă ocup acum de spiritualitate, șamanism: mentorat și sesiuni de vindecare șamanică.

Carmen, complet dedicată clientelor sale, s-a gândit că aș putea să lucrez și eu cu ele. Ea mi-a spus că obțineau rezultate minunate dar care, în unele situații, se opreau într-un punct. În ciuda eforturilor de ambele părți, blocajele mentale erau cele care stagnau evoluția în planul fizic. Iar aici, Carmen s-a gândit la mine că aș putea să dau o mână de ajutor …

Așa a luat naștere ideea acestui grup de lucru, Șamanic Spiritual SPA, pornind de la nevoile specifice ale grupului și a fiecărui participant în parte.

Dacă dorești mai multe detalii despre Șamanic Spiritual SPA, iată câteva repere:

Tu te afli aici: Cum a luat naștere acest concept

Despre starea SPA: ce te scoate în afară și cum poți să revii în starea SPA

Despre obiceiurile fericirii și ale măiestriei: efecte, etape de instalare

Date de întâlnire, ce primești, costuri, opțiuni cu reducere

       

Comentariul tau