Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Anda Ciobanu vizionarulVizionarul este o persoana care vede dincolo de orice aparente si nu se raporteaza la probabilitati ci la posibilitati. Diferenta dintre probabilitati si posibilitati este imensa. Statistic vorbind, privind in urma la istoria umanitatii, cel mai probabil este sa se termine intr-un colaps. Dar, privind la infinitatea de posibilitati, vizionarul alege sa manifeste varianta armonizarii in fluxul divin, al iubirii, compasiunii si cooperarii. Iubirea este energia din care a luat nastere Universul, iar omul este o parte componenta a acestuia.

Sarcina vizionarului este sa caute in permanenta posibilitatile si sa mentina perseverent viziunea vindecata a umanitatii.

Firea umana cunoaste starea de beatitudine, de fericire, atunci cand creeaza. O transformare majora o vom cunoaste cand vom ajunge cu toti sa cream din iubire, din pasiune, din locul celui mai inalt potential pe care-l avem. In acest fel lumea devine un loc mai bun. Astfel indeplinim voia divina. In acest fel Creatorul vorbeste prin fiecare dintre noi iar noi devenim co-creatori divini constienti si activi.

Ca sa-ti atingi cel mai inalt potential, acolo unde pur si simplu stralucesti, ai nevoie sa te eliberezi din inchisoarea prejudecatilor, a falselor convingeri, a limitarilor. Ai nevoie sa intri in contact cu scanteia divina din tine, cu talentul tau, in care sa crezi si pe care sa-l slefuiesti pana la maiestrie. Confuzia si incertitudinea in care ai ajuns sa traiesti se datoreaza exact acestui motiv: ca te-ai indepartat de la ceea ce esti chemat sa manifesti cu adevarat.

Credintele din care ti-ai construit viata pana acum, le-ai mostenit, le-ai asimilat benevol sau ti-au fost induse de familie, societate. Ele reprezinta limitari drastice care te mentin intr-o stare de neputinta si te impiedica sa te arati curajos lumii asa cum esti. Aidoma unei sculpturi exceptionale care sta inca inchisa in blocul de marmura din care asteapta sa iasa la lumina in fata ochilor uimiti ai lumii, si tu ai nevoie de mana unui sculptor care sa-ti arate drumul tau spre libertate.Anda Ciobanu - Somnul de Constantin Brancusi

Acest proces de eliberare si dezlantuire a potentialului creator, eu il numesc vindecare. Odata ce traiesti condus de acest potential pe care-l desavarsesti pana la maiestrie, toata viata ta se transforma magic.

Vindecarea inseamna sa fii in echilibru in orice moment al vietii, sa traiesti in abundenta, sa cunosti implinirea sub toate aspectele. O viata fericita traita cu sens. Vindecarea este o alegere constienta si benevola. Parasesti definitiv energia arhetipala a victimei, a persoanei lipsite de putere si iti eliberezi puterea si odata cu ea iti asumi raspunderea pentru propria viata. Traiesti asa cum poate nici nu ai indraznit sa visezi.

Vindecarea este un proces continuu de observare a propriului comportamentul, a modului in care gandesti si actionezi, a stiului de viata pe care il duci. Constient si perseverent, sa renunti la ce nu te mai serveste. Sa instalezi constant acele schimbari care te conduc tot mai aproape de destinul tau: desavarsirea talentului, manifestarea sa plenara, daruirea completa catre umanitate.

Precum vezi, este un mod de a trai. Ai nevoie de educatie continua, de multa munca personala, de ghidare. Aici apare rolul indrumatorului spiritual, al mentorului, care iti indica usa deschisa prin care ai de trecut. Este insa alegerea ta daca si cand treci pragul, ce alegi sa vezi si incotro te indrepti. Dar, intotdeauna, la momentul oportun, va exista un ghid prezent si disponibil pentru tine.

Vindecarea aduce cu sine pasirea in sincronicitate, intrarea pe taramul miracolelor. Odata ce cererea a fost lansata cu cea mai mare sinceritate, din locul celei mai profunde autenticitati, tot universul va conspira ca ceea ce ai cerut sa devina realitatea ta.

Tot mai multe cercetari stiintifice din domeniul neurostiintelor, al fizicii cuantice, valideaza traditiile si practicile spirituale milenare. Ca asa stau lucrurile o dovedeste videoclipul in care dr. Joe Dispenza explica functionarea creierului. Ne arata explicit corelarea dintre cele trei parti componente, neocortex, creierul limbic si cerebel. Ne explica cum sa lucram constient si perseverent pentru a suprascrie reactiile nocive din trecut, inconstiente, cu actiuni constiente, benefice, menite sa ne sustina transformarea dorita.

Experienta samanica este una dintre cele mai complexe si complete experiente de rescriere a vechilor programe, pentru ca actioneaza asupra tuturor componentelor amintite anterior. Prin parasirea zonei de confort, a rutinelor, prin suita de exercitii practice si ceremonii, produce schimbari profunde in corp, la nivel celular, mental, emotional si energetic. La modul propriu, schimba destine, pentru ca noi insine ne schimbam, apropriindu-ne tot mai mult de menirea noastra.

Click AICI! pentru oferta de servicii

Comentariul tau