Crede in puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi

Roata Medicinei

„Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi” este cel mai complex trainig de samanism din Romania. Se desfasoara rezidential, la o pensiune usor accesibila, in munti, din 3 in 3 luni, de-a lungul a 4 module de cate 5 zile, de la 7:30 la 22:30.

 

ROATA MEDICINEI – vindecare samanica in 4 pasi isi incepe periplul vindecator in 2017, astfel:

 

A

B

C

modul

de duminică seara,

5 zile de curs, 6 nopți de cazare

 2 weekenduri/modul

 • 3 zile de curs, 4 nopți de cazare +
 • 2 zile de curs, 3 nopți de cazare

din weekend, de vineri seara,

5 zile de curs, 6 nopți de cazare

SUD 23-28 Aprilie 2017
 • 6-9 Iulie 2017
 • 4-6 August 2017
 23-28 Iunie 2017
VEST 23-28 Iulie 2017
 • 5-8 Octombrie 2017
 • 3-5 Noiembrie 2017
22-27 Septembrie 2017
NORD 22–27 Octombrie 2017
 • 4-7 Ianuarie 2018
 • 2-4 Februarie 2018
8-13 Decembrie 2017
EST 21-26 Ianuarie 2018
 • 12-15 Aprilie 2018
 • 4-6 Mai 2018
9-14 Martie 2018
  cel mai relaxant

are weekend și la început și la sfârșit, pentru readaptare

cea mai mare economie la zilele de concediu: 1 zi din zilele de concediu la 3 luni 3 zile din zilele de concediu la 3 luni

Modulul #1, SUD, Sarpe, Echilibru, Eu
  

Modulul #2, VEST, Jaguar, Recunoștință, Toți
 

Modulul #3, NORD, Colibri, Iubire, Mituri
   

Modulul #4, EST, Vultur, Vultur, Univers
   

Orarul de desfasurare al fiecarei zile este urmatorul:

7:30 – 8:00 practica de respiratii si meditatii
8:00 – 9:00 mic dejun
9:00 – 13:30 seminar, parte teoretica si practica cu mici pauze de cafea sau fiziologice
13:30 – 15:00 pranz (*)
15:00 – 18:30 seminar, parte practica
18:30 – 20:00 cina (*)
20:00 – 22:30 ceremonii

(*) in aceste intervale mai sunt incluse si alte activitati care tin de partea practica, de regula, de tip „tema de lucru”

Activitatile se vor desfasura atat in incinta pensiunii cat si in imprejurimile ei, in natura.

Nu vei mai plati de 4 ori, adica:

 • nici 2.500 euro x 4 module = 10.000 euro = 45.000 lei(*),
 • nici 4.000 lei x 4 module = 16.000 lei(*),
 • nici 1.650 x 4 module = 6.600 lei(*)

(*)Nota bene: aceste costuri erau strict pentru cele 4 module x 5 zile de curs, FARA cazare, FARA intalnirile lunare de practica, FARA NICIUN  BONUS!

Ci …

Ai posibilitatea sa investesti de 2 ori pentru ca stii ca:

 • cu cat sunt mai multe rate, cu atat pretul este mai mare!
 • cu cat te decizi mai greu, platesti pretul nehotararii tale … ca in viata! 🙂
 • … ca sa nu mai vorbim de faptul ca DEDICAT, pachetul cel mai complex, este la un sfert de pret fata de ce am platit eu initial doar pentru pachetul cel mai simplu! Adica, daca alegi pachetul DEDICAT ai :
  • peste 300 de ore de curs intensiv +
  • 8 weekenduri pline de practica si exercitii specifice +
  • 8 ore de consultatii gratuite cu mine +
  • alte 4 sesiuni individuale de vindecare a cate 3 ore!

DAR, aici nu este vorba de bani … ci de FELUL IN CARE VREI SA TE SIMTI!

Plecam din aceasta lume lasand tot ceea ce este material aici, pe pamant. De-a lungul vietii ne umplem casa si corpul de tot felul de lucruri inutile, cheltuind bani pe care nu i-am avut (ca erau din credit), ca sa impresionam persoanele care nu ne plac … apoi ne intrebam „De ce l-am luat? La ce mi-au trebuit?” Si apoi, vine un moment, in care privim cu nostalgie in urma, intrebandu-ne “Ce am facut cu viata mea? In ce fel am trait-o? Ce amintiri imi lumineaza sufletul?”

Pentru ca adevarata “comoara” pe care o luam cu noi in Marea Trecere, sunt bucuriile, iubirile, compasiunea, contributiile si ajutorul pe care l-am acordat si am fost recunoscatori sa il primim …

Asadar … TU CE ALEGI SA IEI CU TINE?

Poate ca material ai tot ce iti trebuie … Dar, in sufletul si-n inima ta ce gasesti? 

Click aici pentru detaliile legate de curs si inscrierea la Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi

NOTA SPECIALA:

Imi rezerv dreptul de a alege participantii. Cunoasterea cu care vi in contact este

pentru oamenii care gasesc mereu motivele ca sa reuseasca, nu scuzele ca sa rateze.

INSCRIE-TE ACUM!

 

Investitia o faci pentru intregul an, 12 luni de antrenament intensiv si de vindecari profunde. Pentru toate cele 4 module. Sunt 4 saptamani pline, peste 300 de ore de seminar, 15 ore pe zi. Sunt 4 saptamani in care pleci intr-o vacanta activa! Departe de stressul si grijile fiecarei zile, intr-o zona montana cu aer curat, iti refaci moralul, iti incarci bateriile dar, mai mult decat atat, iti pui sufletul si viata in ordine!

… sau poate ca ti se pare mult. Poate ca te indoiesti, fie de tine, fie de mine. Poate crezi ca nu ai timp. Poate crezi ca este prea departe … Poate ca iti place dar nu pentru acum. Poate te minti ca „atunci cand vor creste copii”, „cand voi iesi la pensie”, „cand imi gasesc partenerul potrivit”, „cand divortez”, cand …

Viata iti ofera ocazii. De tine depinde in care „tren” te urci. Numai ca ATENTIE mare! Lumea din jurul tau se schimba dramatic de la o zi la alta … de la o ora la alta … Tu in ce fel esti pregatit sa-i faci fata? Cat te va mai costa nehotararea ta in termeni de suferinta, pierderi, sanatate, etc? Cat crezi ca mai poti dormi in somnul ignorantei? Cat te mai ascunzi sub pretextul „Nu am stiut”?!  Cat te vei mai lasa tarat in tavalugul care sfarseste prin a te strivi sau anihila? Lumea este pentru cei care isi confrunta cele mai teribile frici si le depasesc! Este pentru cei curajosi!

Esti AICI, citesti aceste randuri, pentru ca sufletul tau a chemat acesta experienta, are nevoie de ea! Pune singur in balanta ce pierzi cu ceea ce poti castiga!

CONCRET

Intalnirile lunare de practica se desfasoara in Bucuresti, la Mind Evolution Society. Ele au loc in lunile dintre modulele anuntate. Lucram astfel: incepem sambata de  la 9 toata ziua si duminica pana la ora 18. Repetam practicile invatate la modulul cel mai recent incheiat. Este o ocazie deosebita de a fixa atat notiunile teoretice cat si cele practicile. Este o ocazie de a duce vindecarea personala la un nivel superior, de constientizare a abilitatilor de care dispui, de rafinare a lor.

Sesiunile private incluse in pachete sunt sesiuni individuale de vindecare samanica cu mine. Te invit sa vizitezi oferta de Sesiuni individuale de vindecare samanica pentru a intelege si mai bine felul in care te pot sustine de-a lungul procesului tau de vindecare si redescoperire.

Sumele reprezinta investitia pentru cursul integral , pentru toate cele 4 module si nu includ costurile de transport, cazare si masa. Pentru cazare si masa se achita separat, respectand conditiile de rezervare impuse de cel care ne ofera serviciile pensiunii. Conditiile respective se anunta in timp util.

Pentru modalitatea de plata te rog sa faci click AICI. Impreuna vom incheia un contract de prestari de servicii in care sunt specificate toate detaliile.

Marturii

Ca sa vezi ce a insemnat Roata Medicinei pentru cei care au parcurs-o, uite ce spune Olimpia Mirestean:

Anda stie, in momentul in care am terminat Roata, am fost atat de mandra de mine, de tot ce simteam si traiam, de faptul ca EU am reusit acest periplu uneori dificil, alteori plin de rasete, prin Roata! O transformare imensa si o multime de unelte prin care ma ajut sau pot ajuta intelegerea unor obstacole, incertitudini.

Imi multumesc mie, oamenilor care m-au sustinut si ajutat, samanitelor mele dragi care am format o echipa puternica si superba! Parca suna a Oscar, rad, dar pentru mine, viata mea este un Oscar!”

Pentru mai multe marturii, click AICI

Pentru 3 minute te invit sa-l urmaresti pe Wayne Dyer vorbind despre un lucru extrem de interesant: Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile la care privesti se schimba!

Vezi mai multe detalii: La rascruce de vanturi sau INSCRIE-TE ACUM!

 

 

Comentariul tau