Crede în puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare șamanică în 4 pași

Roata Medicinei vindecare șamanică în 4 pași

Roata Medicinei vindecare șamanică este o tradiție șamanică de transformare profunda a vieții prin medicina energetică incașă

Este un curs complet și intensiv. O experiență totală: teorie, practică, ceremonii. O soluție integrată ce se desfășoară pe durata unui an:

  • √ din 3 în 3 luni de-a lungul a 4 module de câte 5 zile (6 nopți de cazare), de la 7:30 la 22:30.
  • √ 8 întâlniri de practică, a câte 2 zile în week-end, în fiecare lună dintre module.

Roata Medicinei vindecare șamanică

Șamanii spun că universul este alcătuit din energie vie, Kausay, iar legea supremă care îl guvernează este Ayni, Legea reciprocității sacre, a echilibrului și armoniei. Acest lucru duce la vindecare și participarea activă și conștientă la fluxul divin al Creației.

Specific șamanilor le este călătoria șamanică, cu scopul întregirii, aducerii în echilibru a individului și a comunității. Șamanul este călătorul dintre lumi: Lumea de Jos (a subconștientului), Lumea de Mijloc (a conștientului) și Lumea de Sus (a supraconștientului). Este un mijlocitor și un negiciator între lumea oamenilor și cea a spiritelor. Cu alte cuvinte, șamanul se afla în serviciul întregii Creații și participă activ la vindecare.

Anda Ciobanu - Samani din Peru

Cred că fiecare dintre noi are niște calități unice și magice care abia așteaptă să fie trezite. Cred că învățând perseverent și cu dăruire, fiecare dintre noi poate deveni întâi propriul său șaman, apoi șamanul comunității din care face parte. Sunt încântată să-ți împărtășesc cu iubire din cunoașterea dobândită până acum și să îți fiu alături în această călătorie de auto-descoperire.

Ce ne învață Roata Medicinei

La ce să fii atent?

Dar, să vorbim mai concret despre vindecare. Reiau ideea anterioară: Vindecarea este a fi în echilibru și armonie cu tine însuți și cu tot ceea ce te înconjoară. Vindecarea este un potențial natural inestimabil al corpului tău. De tine depinde să-l lași să se maninfeste.

Îți lansez câteva subiecte asupra cărora să meditezi …

  • ◊ Te-ai întrebat de ce unii oameni reușesc în viață dincolo de orice închipuire în vreme ce alții se zbat la limita de supraviețuire?
  • ◊ Ți s-a întâmplat să faci mari eforturi ca să-ți urmezi visele și în același timp să simți lanțuri grele care-ți limitau orice mișcare?
  • ◊ Te-ai întrebat de ce periodic trăiești aceleași clișee, chiar dacă între timp actorii s-au schimbat?
  • Simți că ești încorsetat într-o carcasă groasă, extrem de rigidă, din care ți-e greu să ieși?
  • ◊ Ți-e greu să lași trecutul să moară pentru ca să-ți poți trăi liber și fericit prezentul, viața?

… și lista o poți completa chiar tu cu ceea ce observi, privind la viața ta.

Ce au în comun situațiile descrise mai sus?

Toate situațiile descrise de aceste întrebări au un numitor comun: convingeri, adevarate programe mentale de tip virus, rezultate din condiționările venite din trecutul tău, atât pe linie genealogică (familială) cât și pe linie karmică (succesiunea de vieți anterioare). Boala este o somatizare a corpului care urmează directivele acestor programe inconștiente. Iată câteva dintre multiplele cauze posibile:

  • ◊ experiențe traumatice trăite personal sau transmise pe linie strămoșească care au dus la pierderi masive de energie vitală (parți de suflet) și care te-au determinat să-ți formezi anumite convingeri;
  • ◊ amprente din viețile anterioare nevindecate care se fac simțite în această viață prin tipare de reacție reflexe (automate);
  • ◊ contracte și legăminte sub forma unor declarații-sentință care își păstrează valabilitatea și acum, așa cum ar fi legăminte de săracie, celibat, sacrificiu de sine, etc;

Anda Ciobanu Constient-SubconstientCum se formează programele de tip virus?

În cea mai mare parte, aceste “programe virus” sunt alcătuite din suma tuturor emoțiilor, atitudinilor, gesturilor, însoțite sau nu de cuvinte, trăite de cei de la care le-ai preluat (părinți, bunici, cei care au fost lângă tine din copilărie – perioada în care te-ai format), sub influența cărora te-ai aflat îndelung, până mai târziu. Cele mai importante sunt emoțiile, pentru că ele sunt energie pură și din ele derivă toate celelalte: gesturi, postúri, cuvinte. Ai trăit continuu într-un câmp specific de energie, derivată din emoțiile repspective.

Cum fuctionează programele de tip virus?

Ele stau rezident în subconștientul tău, adică partea din creier după care funcționezi 95% din timp. Ele funcționează reflex, ca niște ticuri, fără să fie comandate de mintea conștientă.

“Binele” și “răul” sunt cablate diferit în creier, la nivel fizic, poveșteste într-un interviu, dl prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, neurolog. Adică, în funcție de ceea ce gândim, se activează zone diferite în creier. Fiecare zonă este specializată ca să răspundă anumitor stimuli și corespunzător, să elibereze substanțe specifice, numite neurotransmițători. Ei sunt responsabili pentru biochimia din organism, pentru eliberarea de hormoni. Emoțiile sunt benefice sau toxice tocmai pentru că ele declanșează eliberearea hormonilor benefici (care favorizează creșterea și vindecarea) sau toxici (care declanșează instinctul de supraviețuire, “luptă-sau-fugi”) care suprasolicită organismul.

Cum „scapi” de programele virus? Cum și cu ce le înlocuiești?

Ca să poți înlocui programul de tip virus, trebuie să îl aduci din subconștient și sa-l faci vizibil conștientului, prin auto-observare. Așa reușești să identifici cu acuratețe eroarea din programul tău mental. Acum poți să observi și suita consecințelor nefaste pe care le-a avut în viața ta. Abia acum, când conștientizezila ce vrei să renunți și cu ce dorești să schimbi”, poți să dai comandă creierului să înceteze vechiul program și automat să faci trecerea în altă zonă a creierului, răspunzătoare de emoțiile benefice, cele care inundă corpul cu energie vindecătoare și creatoare. Prin repetiție, acest nou program benefic, devine noul tău reflex, a doua ta natură, care înlocuiește vechiul tipar negativ de reacție.

Am spus automat, adică instantaneu, pentru că exact așa funcționează creierul! Ca un comutator de lumină on-off! Așadar, instantaneu te simți mult mai ușor, mai bucuros, mai plin de vitalitate. La modul propriu, ești deschis către nenumărate oportunități pe care înainte nu le observai, pentru că spiralele ADN-ului tău erau strânse ca un arc sub presiune. Acum le-ai permis să se destindă și ele sunt acum capabile de mult mai multe conexiuni, sunt pe recepție!

Vezi mai multe detalii: „Roata Medicinei, călătoria cea mai completă de vindecare șamanică?” sau ÎNSCRIE-TE!

Decide-te rapid! Este pentru oamenii determinați, plini de curaj! Locurile se ocupă repede!

Crede în puterea ta de a te vindeca!

Crede că îți poți împlini destinul, renunțând conștient la emoțiile toxice, pentru ca să trăiești la întregul tău potențial creator!

Crede că poți să fii în mod autentic stăpânul vieții tale!

 

 

Comentariul tau