Iubește nemăsurat! Iubește-te pe tine! Iubește-i pe toți!

N-ai să pierzi niciodată!

Fiecare înfrângere te aduce mai aproape de cea mai răsunătoare victorie

 

Ritualurile iubirii Munay-ki

 

Ritualurile noilor timpuri

Ritualurile noilor timpuri, în număr de 2, ne conectează cu cine vom fi peste 10.000 de ani, cu timpul care va să vină. Ne ancorează la adevăr.

Păstrătorii stelari

Ritualul Creatorului

 

Munay-ki – Păstrătorii stelari

 

Al optelea ritual, cel al Păstrătorilor stelari, Mosok Karpay: te ancoreaza la “timpul care va să vină”, timpul de după 2012. Te conectează cu Soarele și toate celelalte stele din univers.

Incașii sunt cunoscuți sub denumirea de “copiii Soarelui”. Este și moștenirea noastră, dreptul nostru prin naștera în acest sistem solar. Acest ritual descarcă energie luminoasă direct din Soare.

Primind această inițiere, corpul tău este reinformat la nivelul fiecărei chakre, porțile energetice ale corpului tău. Ele sunt în directă legătură cu sistemul endocrin, fiecare chakră fiind în directă conexiune cu câte o glandă. De aici mai departe, corpul tău este reinformat la nivel de țesut, până la nivelul fiecărei celule. Mai mult, informația descărcată ajunge la nivel de ADN.

În acest fel, corpul tău fizic este complet reînnoit. Primește un reset și începe să evolueze către Homo Luminous. AND-ul tău este re-informat iar tu devii mult mai rezistent la boli. Te vindeci în mod diferit. Procesul de îmbătrânire încetinește. Frica de moarte încetează să te mai vâneze. Alegi să mori diferit: conștient și împăcat.

Munay-ki – Ritualul Creatorului

 

Ultimul ritual, al nouălea, ritualul Creatorului – Taitanchis Ranti – te conectează cu conștiința Hristică, Buddhică, a tuturor marilor învățători ai lumii, care au marcat schimbări semnificative în evoluția conștiinței planetare. Trezește Scânteia Divină din tine, parte din Creator. Înțelegi că ești inclus în Creație și Creația este parte din tine, de la cea mai fină particulă de praf, până mărețele galaxii.

Acest ritual nu a fost până recent disponibil pe Pământ. El a fost dăruit in vara anului 2006 direct de Marele Spirit populației Q’Ero, șamani descendenți ai incașilor, pe muntele Ausangate din Peru. Deși au existat persoane care au atins acest nivel de conștiință și și-au trezit Conștiința Hristica, această inițiere nu a fost niciodată disponibilă pentru a se transmite de la o persoană la alta, până în 2006.

La fel ca la inițierea Păstrătorilor Stelari, și prin această inițiere, cel mai slab ecou al gândurilor tale se amplifică și are efect creator în cosmos. Are puterea intenției care cristalizează în jurul ei informațiile și energia necesare ca să se materializeze. Odata cu puterea vine și răspunderea a ceea ce creezi … Crează din iubirea conștientă și universală!

 
Înapoi la pagina principală

 
Cu cât vei lucra la germinarea și creșterea tuturor acestor inițieri, vei fi atins de îngeri. Pur și simplu, tot ceea ce ai nevoie este să te deschizi către înțelepciunea Păstrătorilor Pământului și totul se va așeza în tine.

Cu cât vei dărui mai mult aceste ritualuri, cu atât vei coborî vibrația generozității mai abundent în viața ta iar Universul va fi din ce în ce mai generos cu tine. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥        ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥     ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

       

Comentariul tau