Iubește nemăsurat! Iubește-te pe tine! Iubește-i pe toți!

N-ai să pierzi niciodată!

Fiecare înfrângere te aduce mai aproape de cea mai răsunătoare victorie

 

Ritualurile Iubirii – Munay-ki, inițieri șamanice

Te-ai născut din Iubire. Ești Iubire. Ai venit să dai naștere Iubirii și să o manifești prin tot ce faci.

Ritualurile sunt ceremonii sacre. Scopul lor este de a coborî sacrul în viața noastră obișnuită. Cu ajutorul ceremoniilor, al ritualurilor, refacem conexiunea cu divinitatea, o invităm să participe și să ne călăuzească în viață. Ritualurile se adresează direct sufletului. Întrerup dialogul interior. Ne centrează. În ceremonie facem liniște în interior și îl lăsăm pe Dumnezeu să ne vorbească, Îl ascultăm.

înapoi sus

De ce Ritualurile Iubirii Munay-ki reprezintă o soluție?

Când renunțăm la valorile alese, ceea ce rezultă  este distrugere în toate planurile existenței. În schimb,

Iubirea și voința crează lumea 

Munay-ki este iubire manifestă. Munay-ki = iubire universală + voință (click pe link ca să vezi definiția din Wikipedia). Iubirea și voința sunt vectorii care mută munții din loc. Iubirea devine conștientă și capătă direcție prin voința de a o manifesta. Iubirea și voința crează lumea. În acest fel devenim co-creatori autentici și complet treziți, responsabili, fericiți.

Ritualurile Iubirii – Munay-ki au la bază Ayni, legea reciprocității sacre. Este legea care guvernează întreaga Creație: primești și dăruiești. Zi – noapte, flux – reflux, inspir – expir, șamd. Iubirea se dăruiește și dăruind, se împlinește. Iubind, te golești pentru ca mai apoi să te umpli. Ayni.

În cadrul unor ceremonii simple dar deosebit de frumoase și de înaltă vibrație spirituală, ritualurile iubirii Munay-ki, tradiția șamanică incașă dăruiește cele 9 inițieri. Cu ajutorul lor îți refaci firele nevăzute care te ancorează din nou la valorile alese de tine inițial ca să-ți amintești cine ești. 

Prin ritualurile iubirii Munay-ki, ceremonii sacre, invităm vibrația iubirii să fie parte din viața noastră, să ne îndrume în așa fel încât, alegerile noastre de acum înainte să fie din iubire și nu din frică.

înapoi sus

De ce inițierile șamanice incașe ?

Inițierile te introduc într-o familie. Crează o legătură între un nou membru și o familie sau tradiție. Oferă o conexiune la resurse importante de cunoaștere, energetice, spirituale, șamd.

Filosofia de viață a incașilor este una pacifistă, mustind de generozitate și inocență. Copilului inocent, care privește totul cu bucurie și uimire, lumea iși dezvăluie toate misterele într-o manieră fascinantă și miraculoasă. Astfel, incașii ne învață că starea firească a omului fericit și creator este joaca.

Calea blândeții și a frumuseții

angelixfire-ritualurile-iubirii-tesaturiIstoric vorbind, Imperiul Incaș s-a extins de-a lungul a peste 100 de ani la o dimensiune mai mare decât cea a Imperiului Roman fără nicio cucerire, doar prin afiliere! Modul in care au „cucerit” a fost deosebit de ingenios … Popor de țesători neîntrecuți, au captivat celelalte popoare prin creațiile lor, prin țesături!

Este o mare lecție de viață care ne arată ce poate realiza calea blândeții și a frumuseții!

Incașii au îmbrățișat la rândul lor, toate culturile care l-i s-au alăturat, împrumutând tot ce era mai valoros de la fiecare, inclusiv de la creștinism.

Incașii sunt păstrătorii unui corp de cunoaștere spirituală autentică, rămasă intactă, fără atingerea omului modern. Cu puțin timp înainte ca lumea lor să se întoarcă cu susul în jos odată cu sosirea conchistadorilor, grupul înalților preoți s-a retras în munți, la înălțimi greu de acceptat că viața ar fi posibilă. Au trăit izolați secole de-a rândul. Toți i-au crezut dispăruți. Au continuat să trăiască în conștiința poporului lor doar ca o legendă. Misiunea lor a fost exact aceasta: păstrarea învățăturilor, conservarea lor. Au știut că va sosi momentul în care ele aveau să fie redate umanității, atunci când lumea se va întoarce din nou cu susul în jos. Astăzi ele reprezintă contribuția lor pentru saltul în conștiința planetară.

Ei sunt cei care oferă aceste inițieri, Karpay („irigație” in quechua, limba incașilor), înainte de a „merita” ceva. Nu trebuie să demonstrezi nimic. Sunt a priori, înaintea oricărei experiențe. Reprezintă un potențial la care suntem conectați. Este la alegerea noastră dacă ne hrănim de la această resursă sau o ignorăm … Ei și-au făcut partea lor de treabă; ni le-au făcut disponibile, ni le-au oferit cu nespusă generozitate și neconditionat, pentru că “a venit Timpul” … “Când elevul este pregătit, apare și maestrul” …

înapoi sus

Ce sunt inițierile incașe Munay-ki?

angelixfire-ritualurile-iubirii-transmisia-energetica-cu-mesa angelixfire-ritualurile-iubirii-transmisia-energetica-frunte-la-frunte

Inițierile incașe din cadrul ritualurilor iubirii Munay-ki au fost aduse lumii occidentale, într-o formă accesibilă minții moderne, de către dr. Alberto Villoldo. Este psiholog și antropolog, care a studiat peste 25 de ani practicile de vindecare ale șamanilor incași din Anzi și Amazon. A înființat la universitatea din San Francisco laboratorul de autoreglare biologică pentru a studia modalitățile prin care mintea creează boală și sănătate. Tot el este cel care a înființat societatea “Cele 4 Vânturi”, „The Four Winds Society”, unde pregătește șamanii moderni, ai noilor timpuri.

Inițierile incașe din cadrul ritualurilor iubirii Munay-ki sunt o serie de 9 transmisii energetice care:

  • √ te conectează la planul tuturor posibilităților (viitor)
  • √ îți reinformează structurile energetice, până la nivel de ADN, permițându-ți să dezvolți un corp care îmbătrânește mai lent, se vindecă mai rapid și moare diferit
  • √ îți diminuează sau șterg amprentele trecutului eliberându-te de sub influențele sale dureroase
  • √ reprezintă pași necesari pentru tranziția de la Homo Sapiens la Homo Luminous, adaptare necesară odată cu intrarea în centura de fotoni
  • √ gradual, te conectează prin frecvențe din ce în ce mai înalte, la linia vindecătorilor din toate timpurile: cei care au fost, sunt, și vor veni după noi.

Vindecarea nu este lipsa bolii ci a trăi plenar armonia în toate planurile existenței.

Vindecătorii din toate timpurile (trecut, prezent și viitor), sunt acei oameni smeriți care au sfințit la propriu locul, timpul și oamenii pe care i-au servit. Sunt păstrătorii Pamântului, cea mai sacră moștenire a noastră și a urmașilor noștri, asupra căreia veghează continuu și responsabil.

înapoi sus

Pentru ce ți-ai dori să primești inițierile incașe prin Ritualurile Iubirii Munay-ki?

Când primești aceste inițieri:

  • Te (re)conectezi la înțelepciunea ancestrală și universală, ce transcende timpul și spațiul.
  • Îți dai acordul să aplici mereu și conștient legile divine, indiferent de situație.
  • Rând pe rând, descoperi și primești resurse autentice, nebănuite pe care le accepți tot mai ușor și le pătrunzi tot mai profund.
  • Capacitatea ta de percepție se extinde. Drumurile ți se deschid ca prin farmec pentru că devii “observatorul”. Ești mult mai prezent și deschis. Observi ușile pe care Universul le deschide pentru tine, fără efort.
  • Cu timpul, legile divine vor deveni parte intrinsecă din tine. Consecința firească este că viața ta cunoaște o turnură la care nici nu ai sperat.

Pe rând, vei avea ocazia să petreci un timp  în vibrația gradat crescătoare a fiecărei valori.  Specific valorii, îi corespunde una sau mai multe inițieri. Vei simți și vei descoperi modul în care funcționează fiecare pentru tine. Observând primele rezultate, dobândești curiozitatea și curajul de a explora mai departe… De aici mai departe, va fi o încântare să le aplici în tot mai multe situații.

înapoi sus

Care sunt cele 9 ritualuri ale iubirii, Munay-ki

 

Ritualurile fundamentale – primele 4 ritualuri

Ritualul vindecătorului – Humpek Karpay

Ritualul benzilor de protecție – Chumpi Apu Karpay

Ritualul armoniei – Ayni Karpay

Ritualul vizionarului – Kawak Karpay

 

Ritualurile tradiționale, ale păstrătorilor – Vibrația Îngerilor și Arhanghelilor

Ritualul păstrătorilor zilei – Pampa Mesa Yoc Karpay

angelixfire-ritualurile-iubirii-pastratorii-zilei-235x150

 

Ritualul păstrătorilor înțelepciunii – Alto Mesa Yoc Karpayangelixfire-ritualurile-iubirii-pastratorii-intelepciunii-267x150

Ritualul păstrătorilor Pământului – Kurak Akuyak Karpayangelixfire-ritualurile-iubirii-pastratorii-pamantului-266x150


Ritualurile noilor timpuri – utimile 2 ritualuri

angelixfire-ritualurile-iubirii-pastratorii-stelari-225x150

Ritualul păstrătorilor stelari – Mosok Karpay

Ritualul Creatorului – Taitanchis Ranti Karpay

 

Cu cât vei lucra la germinarea și creșterea tuturor acestor inițieri, vei fi atins de îngeri. Pur și simplu, tot ceea ce ai nevoie este să te deschizi către înțelepciunea Păstrătorilor Pământului și totul se va așeza în tine. Cu cât vei dărui mai mult aceste ritualuri, cu atât vei coborî vibrația generozității mai abundent în viața ta iar Universul va fi din ce în ce mai generos cu tine. 

 

Răspunde chemării

Răspunde chemării tainice din inima ta și alege să te alături Păstrătorilor Pământului! Este o cale pe care cu siguranță ai mai pășit … Bine te-am regăsit pe cărare, omule drag cu inimă bună! 

ACUM, în București! Participă la următorul seminar!

AICI pentru înscriere La Mind Evolution Society

Pentru date ulterioare din București sau în țară,  rogu-te completează formularul de înscriere și te anunț când începem. 

       

Comentariul tau