Iubește nemăsurat! Iubește-te pe tine! Iubește-i pe toți!

N-ai să pierzi niciodată!

Fiecare înfrângere te aduce mai aproape de cea mai răsunătoare victorie

 

Ritualurile iubirii Munay-ki

 

Ritualurile fundamentale – primele 4

 

Ritualurile fundamentale Munay-ki sunt ritualuri de bază, menite să te securizeze. Ești asigurat că viața ta se desfășoară de acum înainte sub cele mai bune auspicii. Rând pe rând, îți redau încrederea ca să pășești liber prin lume, fără teamă. Îți echilibrează interiorul și te armonizează cu ceea ce te înconjoară. Îți aprind curiozitatea și entuziasmul prin extinderea capacității intuitive și vizuale. Îți ceri astfel dreptul să trăiești plenar, angajat, cu pasiune și curaj.

Precum observi, TU ești în centrul atenției …

1. Ritualul vindecătorului – Humpek Karpay

Primul pas în călătoria proprie de vindecare. Îți activează palmele și resetează puterea organismului tău de a se vindeca și regenera. Te conectezi cu ființele de lumină cu care începi să colaborezi, pentru că le-ai chemat.

2. Ritualul benzilor de protecție – Chumpi Apu Karpay

Țese în corpul tău de lumină 5 benzi energetice, tot de lumină, care te conectează cu elementele pământ, apă, foc, aer, spirit. Ele au rolul de a-ți oferi protecție prin dizolvarea oricărei energii care vine către tine, pe care o transformă în resurse care te hrănesc. Totodată, fiecare dintre benzi te conectează cu energia specifică unui munte sacru în ideea de fundație și stabilitate.

3. Ritualul armoniei – Ayni Karpay

Îți plantează în fiecare dintre chakre câte o sămânță energetică a energiilor arhetipale care alcătuiesc Universul. Cu ajutorul lor instaurezi pacea interioară și te pui în echilibru. Ele îți reamintesc că tu ești parte integrantă din Univers.

4. Ritualul vizionarului – Kawak Karpay

Țese la nivelul capului tău o coroană de lumină sub forma unor căi neuronale extracerebrale. Cu ajutorul ei, percepția ta se extinde, sporindu-ți capacitatea de a vedea, dincolo de toate aparențele, în nevăzut, atât ceea ce vrei să vezi, cât și ceea ce eviți. De această coroană se leaga un colier de lumină. Astfel, nervul optic, centrul vederii, este conectat la centrul rațiunii și la cel al iubirii, așa încât vederea ta să fie completă și moderată de acestea.

Cu ajutorul acestor inițieri începi să vindeci partea feminină din tine. Practici compasiunea, blândețea, smerenia.

Înapoi la pagina principală

       

Comentariul tau