Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare in 4 pasi - Modulul 4 - Est

Roata Medicinei – vindecare in 4 pasi – Modulul 4 – Est

Vultur

Estul este transpunerea practica a celui de-al patrulea dintre “Cele 4 legaminte” ale toltecilor, asa cum ne-a transmis Don Miguel Ruiz:

„Faceti intotdeauna tot ce va sta in putere!” Nu uitati insa ca eficienta noastra maxima se schimba de la o clipa la alta, la fel cum starea organismului difera atunci cand acesta este sanatos de momentul in care este bolnav. Indiferent de circumstante, faceti tot ce va sta in putere. Veti evita astfel autojudecarea, criticile si regretele inutile.

PASUL #4: Estul este placa turnanata a intregii roti. Este locul in care iti doresti sa ajungi chiar de cand ai facut primul pas in Roata Medicinei. Vulturul te invata despre abandonul in mainile Marelui Spirit. Pana acum ai desprins rand pe rand diferite straturi din carcasele construite de ego. Acum ai ajuns sa le maturi complet, coborand o energie cosmica bruta, neutilizata pana acum, care sa te integreze in fluxul divin. E ca atunci cand desprinzi sacii de nisip de nacela balonului, si pleci in calatoria spiritului. Vezi toata splendida panorama. Plutesti cu gratie si cu usurinta.

Anda Ciobanu - panorama EST

La est inveti cum sa-ti asumi ceea ce ai creat pana acum in viata ta si sa-l transformi constient in ceva care te serveste. Este un proces alchimic care transforma la propriu realitatea pe care o experimentezi. Vulturul te invata ca nu exista moarte, si prin urmare, nu ai de ce sa te temi. Viata ta aici pe pamant este doar o etapa a evolutiei tale ca fiinta de lumina. Corpul tau este doar o uniforma pe care ai purtat-o in anii de scoala. Odata de ai absolvit, nu te mai identici cu uniforma, devenita astfel innutila. Vulturul te invata sa traiesti cat mai vibrant punand toata energia pe ceea ce doresti sa materializezi aici pe pamant. Te invata sa visezi intru devenire. Este jobul tau de acum inainte ca ceea ce percepi dincolo de realitatea fizica sa aduci in concret, aici pe pamant.

Mama Vultur este gata sa-si impinga in afara cuibului puii ajunsi la maturitate, pentru a-i deteremina astfel sa-si ia zborul, cu toata increderea!

Provocarea vine din a accepta ca viata ta de pana acum este propria ta creatie, ca proiectie a lumii tale interioare. Minunat este ca devi constient de aceste lucruri si poti reseta “masina de proiectie”, care este mintea ta. Provocarea mai consta in a accepta felul in care Universul alege sa-ti raspunda la cerintele tale.

Fiind modulul terminal al Rotii Medicinei, esti deja maestru pe tot ceea ce ai invatat pana acum la sud, vest si la nord. In plus,

Inveti:

 • sa te calibrezi ca sa detectezi voit in trecut sau in viitor,
 • sa lucrezi concentrat, cu toata forta, in directia pe care ti-o doresti, arzand constient „podurile de retragere”, distragerile,
 • sa dezintegrezi energia continuta in convingerile limitative asa incat ele sa capete un sens cu totul nou si vindecator,
 • sa iti asumi proiectiile si sa iti recreezi realitatea,
 • sa cobori acea energie cosmica bruta, necreata, care sa mature toate reziduurile energetice ale lucrului de-a lungul rotii si sa te integreze in fluxul divin,
 • iti dedici mesa misiunii de a fi in serviciu intregii Creatii,
 • sa calatoresti in Lumea de Sus,
 • harta teritoriilor aflate dincolo de moarte,
 • ritualul marii treceri,
 • cum sa asisti pe cei care trec pragul mortii, pentru a-l trece cu bucurie, constienti si impacati,
 • sa faci tranzitia, desprinderea de trecut si pasirea constienta si curajoasa in destinul tau,
 • cum sa visezi lumea intru devenire.

Primesti initierile pastratorilor stelari si ritualul Creatorului.

Comentariul tau