Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare in 4 pasi - Modulul 3 - Nord

Roata Medicinei – vindecare in 4 pasi – Modulul 3 – Nord

 

IMG_36767401043196

Nordul este transpunerea practica a celui de-al treilea dintre “Cele 4 legaminte” ale toltecilor, asa cum ne-a transmis Don Miguel Ruiz:

„Nu faceti presupuneri inutile!” Cautati in voi curajul de a pune intrebari si de a exprima ceea ce doriti cu adevarat. Comunicati cu cei din jur cat mai clar cu putinta, evitand astfel neintelegerile, tristetea si dramele inutile. Acest legamant este suficient pentru a va transforma radical viata.

PASUL #3: Nordul vine cu metafora vietii, cu cantecul si poezia, povestea. Te invata sa “simti” cu sufletul, cel care se exprima prin non-verbal, prin imagini, culori, sunet, ritm, metafore. Este calea transparentei si a inocentei. Iti arata toate mastile pe care le-a imbracat umanitatea, care de fapt, in sine sunt energii arhetipale. Te invata sa le recunosti, intai la tine si apoi la ceilalti, pentru ca apoi sa le spui constient “multumesc” si “la revedere” pana cand le vei invita cu alta ocazie. Colibri vine cu arta de a te hrani din dulceata si nectarul vietii. Te invata sa pornesti cu dezinvoltura in calatoria eroului care esti tu. Pentru aceasta iti deschide un portal menit sa te aseze pe o alta linie de destin. Odata cu Colibri, pasesti in magie, in frumusete, in arta de a-ti crea Viata! Iti ridica un colt al cortinei destinului tau cel mai maret, pentru ca mai apoi sa te invete detasarea si bucuria inocenta a copilariei, gata oricand sa reia jocul de la inceput, gata sa afle oricand alte raspunsuri.

Provocarea este sa devii atat de confortabil cu cine esti si ceea ce faci, sa nu mai ai nevoie nicio clipa sa te ascunzi sau sa porti masti. Sa incetezi sa mai pretinzi ca stii totul si sa te lasi deschis si uimit catre tot ceea ce viata iti ofera, pentru a descoperi noi sensuri si posibilitati. Sa raspunzi chemarii Marelui Spirit, pentru ca aceasta este menirea ta sacra.

Continuam sa folosim si sa aplicam tot ceea ce am invatat sa sud si la vest, in plus,

Inveti:

 • sa te detasezi de toti invatatorii pe care i-ai avut pana acum si sa pastrezi doar intelepciunea venita prin ei,
 • sa nu mai iei nimic in nume personal, fiecare dintre coparticipantii la Viata, fiind doar un mesager prin care divinitatea iti vorbeste,
 • sa te conectezi cu linia de vindecatori din toate timpurile, inclusiv din viitor, devenind unul dintre ei,
 • sa dezintegrezi incarcatura emotionala si energetica a cuvintelor-program de tip virus,
 • sa te detasezi de toate mastile, etichetele si rolurile cu care te-ai identificat pana acum, ca sa ajungi la sinele tau cel mai autentic,
 • ca de acum inainte, poti sa alegi constient cand imbraci un rol si cand il parasesti,
 • sa onorezi si sa aduci la foc, orice lectie pe care ai asimitat-o,
 • sa pasesti inafara timpului, in spatiul in care se petrec miracolele vindecarii,
 • detectia partii vindecate,
 • sa faci saltul pe o alta linie de destin,
 • sa calatoresti samanic, ca sa vindeci traumele emotionale prin recuperarea de suflet
 • sa alcatuiesti si sa instalezi programele de vindecare prin harta mitica,
 • harta Lumii de sus pentru refacerea de destin

Primesti initierile pastratorilor intelepciunii si pastratorilor Pamantului.

Comentariul tau