Iubește nemăsurat! Iubește-te pe tine! Iubește-i pe toți!

N-ai să pierzi niciodată!

Fiecare înfrângere te aduce mai aproape de cea mai răsunătoare victorie

 

Ritualurile iubirii Munay-ki

 

Ritualurile tradiționale

Ritualurile tradiționale, în număr de 3, ne conectează gradual, cu vibrațiile din ce în ce mai înalte, ale ființelor de lumină, ale îngerilor și arhanghelilor, ale gardienilor planetari și galactici. Ne învață într-un mod delicat și profund emoționant, felul în care am evoluat în tărâmurile conștiinței. Ne arată puterea care o purtăm fiecare dintre noi.

♥ Păstrătorii zilei

Păstratorii înțelepciunii

Păstrătorii Pământului

Munay-ki – păstrătorii zilei

 

Al cincilea ritual, Munay-ki păstrătorii zilei, Pampa Mesa Yoc Karpay, te conectează la linia maeștrilor vindecători din trecut.

(pampa = câmpie, mesa = altar, yoc = putere, karpay = irigație/transmisie energetică)

Cine sunt păstrătorii zilei?

Păstrătorii zilei așteaptă Soarele cu bucurie și îl binecuvântează în fiecare dimineață, în zori de zi și seara, înainte de apus.

Îi cântă ca să răsară și să apună zilnic, ca să ne hrănească cu lumina sa, să-o încălzească pe Mama Pământ, să o îmbrățișeze tandru, ca să rodească iubirea dintre ei în toate formele cunoscute nouă azi.

Păstrătorii zilei îngrijesc de altarele stravechi. Aceste altare împământează energia vindecării și mențin echilibru pe pământ. Păstrătorii zilei sunt acei oameni care s-au pus mereu în serviciul comunităților din care fac parte.

Sunt cei care cunosc ciclurile vieții, ale morții și ale renașterii, anotimpurile.

Știu când se seamănă și când se recoltează.

Ei sunt moașele. Oferă o întâmpinare de bun augur noilor veniți pe Pământ.

Sunt cei care cunosc și folosesc plantele de leac.

Tot ei sunt cei care îngrijesc bătrânii: îi onorează pentru înțelepciunea lor de viață și îi conduc pentru ultimul lor drum, așa încât plecarea lor să fie plină de blândețe, de liniște, de împăcare.

Vindecarea femininului

Prin această inițiere continui să vindeci partea feminină din tine, să treci dincolo de temeri și să practici moderația, acceptarea, împăcarea cu sine și cu ceilalți.

 

Înapoi la pagina principală

 

       

Comentariul tau