Iubește nemăsurat! Iubește-te pe tine! Iubește-i pe toți!

N-ai să pierzi niciodată!

Fiecare înfrângere te aduce mai aproape de cea mai răsunătoare victorie

 

Ritualurile iubirii Munay-ki

 

Ritualurile tradiționale

Ritualurile tradiționale, în număr de 3, ne conectează gradual, cu vibrațiile din ce în ce mai înalte, ale ființelor de lumină, ale îngerilor și arhanghelilor, ale gardienilor planetari și galactici. Ne învață într-un mod delicat și profund emoționant, felul în care am evoluat în tărâmurile conștiinței. Ne arată puterea care o purtăm fiecare dintre noi.

Păstrătorii zilei

Păstratorii înțelepciunii

Păstrătorii Pământului

Munay-ki – Păstrătorii Pământului

 

Al șaptelea ritual, cel al Păstrătorilor Pământului, Kurak Akuyak Karpay, te conectează cu bodhisattva ai tuturor timpurilor (bodhi = iluminare, sattva = ființă), cei aflați în serviciul tuturor ființelor vii de pe Pământ, cu arhanghelii, gardienii galaxiei noastre, în serviciul întregii vieții de pe Pământ. Acest ritual te conectează direct cu Soarele și implicit cu planetele sistemului nostru solar.

Cine sunt păstrătorii Pământului?

Păstrătorilor Pământului sunt toți străbunii, văzuți nu atât din perspectiva vârstei cât din cea a înțelepciunii.

Sunt direct conectați cu Soarele, steaua locală, privit ca o ființă vie, cu conștiință.

Aduc din viitor, mediază cu celelalte lumi pentru devenirea noastră.

Visători, vizionari ai lumii, sunt cei care visează lumea întru devenire.

Energiile cosmice ale Soarelui și ale celorlalte stele le aduc lumii, pe Pământ. Le transmit Păstrătorilor înțelepciunii, care o transmit mai departe Păstrătorilor zilei. Astfel ancorează energii cosmice la nivelul Mamei Pământ.

Vindecarea masculinului

Primind această inițiere, continnui să vindeci masculinul din tine. Pășești pe calea vizionarilor, a celor care visează lumea întru devenire. Vizionarul caută în infinitatea de posibilități pe cele care pot servi mai bine comunitații planetare pe care o servește. Veghează și menține acea viziune, conștient și responsabil, până când ea devine realitate trăită. Claritate, discernamânt, putere de decizie responsabilă și asumată. Un nivel și mai rafinat de integritate.

Începi să deveni conștient că Pământul este o ființă vie, care joacă un rol important în echilibrul cosmic, la fel cum fiecare organ din coprul tău îți este vital. Mama Pământ îți vorbește, o poți înțelege, așa cum înțelegi că există o comunicare vie între ea și Soare, cu celelalte corpuri cerești.

Înțelegi cât de indisolubil ești legat de Mama Pământ și cât de important este să o protejezi, caracteristică masculină. Înțelegi acum că fiecare dintre noi participă (in)conștient la viața ei, că are o anumită contribuție la cursul evenimentelor. Viața planetei pe care trăiești nu-ți mai este indiferentă. Pentru că îți pasă, devii cu adevărat un păstrător al Pământului. Ea trăiește în inima ta și reverși asupra ei toată iubirea ta.

Accepți să te arăți și să faci parte dintre aceste ființe de lumină. De acum înainte, pornind de la cele mai firave gânduri, trecând prin cuvintele pe care le rostești, ajungând până la acțiunile pe care le faci, toate reverberează, au implicații la scară planetară.

Faci parte din avangarda schimbării, avangarda Mamei Pământ.
Înapoi la pagina principală

 

       

Comentariul tau