Iubește nemăsurat! Iubește-te pe tine! Iubește-i pe toți!

N-ai să pierzi niciodată!

Fiecare înfrângere te aduce mai aproape de cea mai răsunătoare victorie

 

Ritualurile iubirii Munay-ki

 

Ritualurile tradiționale

Ritualurile tradiționale, în număr de 3, ne conectează gradual, cu vibrațiile din ce în ce mai înalte, ale ființelor de lumină, ale îngerilor și arhanghelilor, ale gardienilor planetari și galactici. Ne învață într-un mod delicat și profund emoționant, felul în care am evoluat în tărâmurile conștiinței. Ne arată puterea care o purtăm fiecare dintre noi.

Păstrătorii zilei

♥ Păstratorii înțelepciunii

Păstrătorii Pământului

Munay-ki – Păstrătorii înțelepciunii

 

Al șaselea ritual, cel al Păstrătorilor Înțelepciunii, Alto Mesa Yoc Karpay, te conectează cu înțelepciunea tuturor munților sacri ai lumii. Te conectează la descendența ființelor luminoase din toate timpurile, povestitorii, păstrători ai înțelepciunii.

(alto = înălțime, mesa = altar, yoc = putere, karpay = irigație/transmisie energetică)

Ritualul este asociat cu vârfurile înzăpezite ale munților. Se povestește că atunci când cineva “trece dincolo”, toată înțelepciunea dobândită de-a lungul vieții sale, se duce în munți. Muntele simbolizează locul de întâlnire cu Dumnezeu. Muntele reprezintă totodată și energie rafinată, subtilă. Energia grea, de vibrație joasă, “curge la vale”.

Și cum poate fi păstrată înțelepciunea mai frumos decât în povești, mituri, legende, basme … ? Poveștile sunt, la modul cel mai propriu, hărțile după care navighează prin viață sufletul fiecăruia dintre noi. Creștem și suntem educați din copilărie cu povești. Ascultând poveștile devenim însăși vocea liniștii.

Cine sunt păstrătorii înțelepciunii?

Păstrătorii înțelepciunii facilitează conexiunea cu Lumea de Sus. Vorbesc munților/vulturilor. Misunea lor este să se ridice ei inșiși pe scara conștiinței si pe toți cei care intră în contact cu ei.

Profețiile vorbesc despre “sfârșitul timpului” – Pachakuti. Este vorba despre acest timp pe care-l trăim deja, cel linear, a cărui caracteristică este cauzalitatea. Ca o aproximare a acestei perspective este faptul că mintea nu face diferența de timp. O amintire din copilărie este vie și trăită intens chiar în momentul reamintirii. Infinitatea a existat dintotdeauna și va exista pururea. Ea nu poate fi înțeleasă decât în termenii păstrătorilor înțelepciunii, eliberat de presiunea timpului, în rezonanță cu starea de infinit pe care o trăim la munte, la cele mai înalte altitudini.

Păstrătorii înțelepciunii știu cum, când și pentru ce să pășească în afara timpului (linear), în infinitate, locul în care se petrec miracolele, au loc vindecările. Ei știu că timpul curge ca o roată, de aceea facem lucruri acum pentru ceva ce se va întâmpla peste 2 luni. Ceea ce poți să înțelegi de aici este că nu ești rezultatul trecutului, al genelor (ADN). Ci ești rezultatul a ceea ce devii 10.000 de ani de acum înainte.

Toată cunoașterea lor o pun în slujba planetei.

Vindecarea masculinului

Prin această inițiere, începi să vindeci partea masculină din tine și să practici integritatea: alinierea interioară desăvârșită și conștientă între ceea ce simți, gândești, exprimi, acționezi.

Începi să fii inițiat în învățămintele vindecătoare și să guști infinitatea. Atingerea infinității te face să înțelegi inutilitatea compromisurilor. Pășești pe calea transparenței: nimic de ascuns, complet asumat, excelent mediator, fără compromis.

Primindu-o, îți dai acordul să te arăți acestei linii de vindecători păstrători ai înțelepciunii, să fii unul dintre ei, să contribui. Tu, la rândul tău, devii Povestitorul, cel care cunoaște tainele Universului înainte ca Timpul să se fi născut.
Înapoi la pagina principală

       

Comentariul tau