Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

 

Ce spun cei care m-au cunoscut deja, despre mine si despre ceea ce fac.

Sybille, Austria
colega din Olanda

„Anda now its time for me to tell you something. From the beginning when I saw you in our class I didnt liked you. I had no idea why and I was searching and searching why. I really didn’t like you! Now in hummingbird (Colibri) I found it. I found a big shadow. I call this kind of shadow a lightshadow. You showed me your beauty, your wisdom, your love, your power…and I could see and feel my beauty, my wisdom, my love, my power…thank you so much, you are my angel who showed my all this and that i have it inside myself…and that i use all this, also for to be that great shaman who you are….thanxs to be in my class and in my life. Munay!”

 

Gabriela Gambra-Gruianu

„Recomand cu caldura aceasta serie de evenimente!  Anda, saman vizionar, este expertul care face diferenta intre un amator interesat de samanism si un expert cu formare solida.”

 

Mircea Ivanof

„Anda este un om care vede lucrurile din spatele lucrurilor. Este omul pentru care aparențele nu prea există :)”

 

 

Zoia Zarnescu

„Anda Ciobanu este Fiinţa de la care am înţeles ce inseamna sa crezi deplin in sensul propriei existenţe. Anda a fost parca lasata sa creeze o legătură cu nevazutul, cu infinitul. De la Anda am inteles foarte practic ce inseamna conştiinţa si valoarea scopului in viata, pentru ca este capabila de o credinţă profundă in ceea ce este si ce face, este conectata continuu cu nemarginirea pe care o aduce in viata obisnuita intuitiv, cu integritate si cu entuziasm.

Anda are acea înţelepciune a vechilor samani care stiau sa serveasca cu compasiune si smerenie. Isi traieste viata in cinste, cu integritate, este foarte orientata spre rezolvarea de la cauza si nu a efectelor si face toate astea din iubire, cu mare respect pentru oameni, pentru durerile lor si cu o imensa responsabilitate fata de ceea ce inseamna viata.

A iubi pentru Anda inseamna a iubi, nu a iubi pe cineva, pentru ca iubeste oamenii la fel de mult cum iubeste broastele testoase si pisicile…

Anda este conectata la povestile colective si este inspirata de ele.”

 

Elena Buliga

„Un lucru este cert, cand vorbim despre Anda Ciobanu AngelixFire nu vorbim despre amatorism, despre vreun novice in tainele samanismului, ci vorbim despre initiatul, calauzitorul si patrunzatorul care are ca si menire impartasirea acestor taine. Anda Ciobanu AngelixFire este omul care a trait, a experimentat, a cunoscut, a invatat, a inteles iar acum , asemeni „fructului copt” te lasa, te invata cum sa „musti” din fructul ce ti se ofera, astfel incat cu „fiecare imbucatura” sa te „hranesti”, sa ajungi tot mai aproape de tine…de adevaratul Tu. Abia atunci cand te vei fi gasit, o vei intelege cu adevarat pe Anda Ciobanu AngelixFire. Abia cand te vei fi inteles si impacat cu tine, vei intelege cu adevarat importanta „fructului” din care te-ai infruptat.”

 

Mihaela Banu

„Mă bucur să observ cum zburând peste mări şi ţări ai reuşit să aduci si sa plantezi, împreună cu alţi oameni minunaţi, seminţele cunoasterii pure, naturale, ancestrale a omenirii, de care oamenii au nevoie acum mai mult ca oricând.

Colibriul tău s-a dovedit a fi puternic, neobosit şi acordat la cel mai profund nivel, iar viziunea vulturului sper să te ajute să faci să crească aceste seminţe si să rodească, pentru ca şi mai mulţi oameni să se bucure de ele, ideea cu site-ul fiind binevenită în acest sens.

Eşti mama acestei şcoli în România, rădăcina ei, iar dacă rădăcina este puternică si scoala va fi la fel.”

 

Nicoleta Nistor

„Anda Ciobanu, este, așa cum se descrie singură, un căutător, un explorator, un pionier. Ea ne-a prezentat seminarul Roata Medicinei, o cale șamanică de a trăi în prezent.

Anda Ciobanu are o voce caldă, calmă, moale. Poate chiar prea moale la început și acest lucru te poate deruta. Pe măsură ce vorbește însă, Anda se transformă. Se poate simți puterea și energia numai din vocea ei. Vibrează toată. Dar ceea ce am trăit atunci când a și lucrat un exercițiu, nu se poate descrie în cuvinte. Un amestec de sentimente, emoții și energie de puteam să o simt fizic, mi-au trecut prin corp, de m-au năucit pentru câteva secunde. Dar mi-am dat seama că nu am fost singura ce a trăit asta. Am văzut în jurul meu câteva persoane care au făcut același gest ca și mine: și-au șters o lacrimă din colțul ochiului, o lacrimă apărută din bucurie și exaltare. Și atunci m-am gândit: dacă acum în 5 minute am simțit asta, atunci în 5 zile de seminar, cum poate fi?”

 

Mihaela Gheorghe

„Roata Medicinei transforma intr-un fel uluitor. Facusem pana acum, de prin ’90, o multime de alte cautari, in zona orientala (arte martiale, qigong si taichi, reiki, meditatie) si nu numai (diverse terapii energetice si cursuri de dezvoltare personala), dar drumul asta de acum a fost foarte puternic transformator. Un an de zile in care cei 25-28 de oameni ne-am regasit pe noi insine si ne-am transformat, inflorind pur si simplu si devenind o familie. Nu pot descrie ce si scum, totul e intens si alchimic… E fascinant si transformator. Se schimba in cateva ore sau mai putin o viata de om, se rescrie trecutul si in acest fel si viitorul… Si nu doar pentru sine, pentru neamul intreg.”

 

Carmen Moisoiu

„Calatoria Eroului si Sinele Divin au refacut DEFINITIV SI IREVOCABIL podul de legatura cu personalitatea si Ego-ul. Am inteles ca atunci cand nu cedez din puterea personala nici unei fiinte, situatii, dorinte si asteptari, voi gasi in interiorul meu, in meditatie sau in afara mea, in persoanele pe care le intalnesc si in situatiile la care asist deschisa ca un spectator, raspunsul pentru orice problema. Si am mai inteles ca alegerile pe care le fac, trebuie sa le fac impreuna cu El. Altfel nu am de ce sa mai reclam la infinit ca situatiile pe care le intalnesc sunt doar imagini si experiente pe care le aleg cu Egoul si Peronalitatea.

Iti multumesc si cu mult drag iti trimit cele mai frumoase ganduri”

 

Catalina Leuca

„Ca să scurtăm povestea, mi-am zis că de fapt nu-mi pot permite să ignor o asemenea experiență, mi ales că văzusem “fructele” (a se citi rezultatele) ei chiar pe mine, și am pornit în jurul Roții, nu prea convinsă că am ce-mi trebuie pentru a parcurge întreg drumul. Și mărturisesc că a fost inițial o experiență chinuitoare, dureroasă, care m-a dezmembrat în bucățele mici, dar care s-a soldat cu o reașezare a mea în cu totul altă formă. Sunt tot eu, dar mi-am luat înapoi propria putere, nu mai cred că trebuie să vină cineva să-mi rezolve problemele sau nedumeririle față de propria viață. Cineva m-a întrebat dacă acum, după această expediție în interiorul meu sunt fericită. Pot spune și asta, dar e abstract și nu mi se pare că m-ar exprima cu adevărat. Dacă ar fi să rezum într-o propoziție, aceasta ar fi că am redevenit interesată de mine și de oamenii din jurul meu. Pare poate puțin, dar știu de unde am plecat. Vindecând puțin câte puțin aspecte din mine, devin mai întreagă pe zi ce trece și astfel mă pot reda lumii, pot avea o contribuție pozitivă la viața din jurul meu astfel încât să pot împărți cu cei de lângă mine darul pe care l-am primit.”

 

Cristina Babos

„Daca in urma cu un an cineva mi-ar fi spus ca exista un curs in lumea asta care imi poata schimba viata fundamental, care sa imi aduca lucruri noi despre care nici nu stiam ca exista, sa ma intregeasca si sa ma echilibreze si mai ales sa-mi ofere uneltele cu care pot lucra cu orice se poate ivi in viata mea, as fi zis ca nu este adevarat, ca exprima un concept utopic care nu se poate concretiza…si totusi asta a insemnat pentru mine Roata Medicinei. Ma felicit in fiecare zi ca am mers pe aceasta cale, care oricat ar fi descrisa trebuie traita pentru a fi cu adevarat inteleasa. Va multumesc pentru modul in care am fost primita in aceasta comunitate si pentru sustinerea pe care am simtit-o in timp ce am parcurs roata.”

 

Jeanina Carstoiu

„M-am apropiat de calea samanica treptat si cu prudenta celui obisnuit sa nu creada pana cand nu cerceteaza si experimenteaza ceea ce considera ca poate fi acceptat din realitate. Din orice realitate. Dar apropiindu-ma treptat, am avut bucuria sa constat frumusetea realitatilor de care inca nu ma apropiasem cognitiv. Le-am acceptat inca dinainte de a le intelege, si asta a adus dupa sine si intelegerea: nu literala, ci metaforica. Din metafora in metafora am experimentat apoi, spontan si direct, puterea caii, dincolo de frumusetea ei. O cale bogata si cuprinzatoare, care ne (re)uneste armonios cu Mama Pamant si cu tot Universul.

Multumesc Andei care a adus aceasta scoala in Romania si a facut-o sa creasca. Fie ca entuziasmul si determinarea ei sa dea roade in continuare, facand Roata sa se invarteasca impreuna cu povestile noastre de viata vindecata.”

 

Gabi Tarta

„Daca ar fi sa te invit intr-un spatiu despre care poate nu ai auzit prea multe nu as sti sa formulez: dar ti-as spune doar atit: de vreme ce tot ai trecut atitea praguri in viata ta, sub diverse forme, ce ar fi sa treci pragul invizibil dintre tine si tine?

Dintre tine cel ce ai si tine cel ce esti.

Dintre tine cel din oglinda si tine cel bine ascuns in inima ta, nestiut decit de tine,

Dintre tine cel bine ancorat de credintele altora si tine cel ce vrea sa-si ia zborul.

Pragul este la un pas distanta, doar intoarce-te cu fata catre el… si acum porneste in aventura cunoasterii fiintei tale.

Si daca vrei un feedback personal: am trecut pragul imposibilitatii de a visa. E mult, e putin? Este enorm !

Daca mai ai ceva praguri de trecut, poate vrei sa te pregatesti de start, suntem multi pe drum, ne prinzi din urma…”

 

Camelia Carla Popescu

„Iti multumesc pentru ca ai venit in viata mea si ai schimbat atat de multe in viata mea prin tot ce ai facut, spus, prin ceea ce esti tu! Iti multumesc, iti multumesc pentru absolut tot, pentru ce imi dau seama si pentru cele de care acum nici macar nu realizez ca ai adus in viata mea!”

 

Rodica Talmaci

„Pășind în Roata Medicinii am realizat că, de fapt, am pășit în Destinul meu. Era, de fapt, călătoria spre Acasă, întoarcerea înapoi la Mine, la Sinele meu Adevărat… Era Călătoria spre Cea care Sunt prin Cea care Credeam că Sunt. În timpul acestei călătorii descopeream Cine Sunt cu Adevărat, trecând prin energia corpului fizic, prin energia gândurilor și emoțiilor, prin energia sufletului călător și energia spiritului etern.

Nu a fost o călătorie ușoară, însă a fost o călărotie măreață – o expediție a Sinelui prin umbre și pattern-uri. Pe durata călătoriei noi și noi oportunități s-au arătat, noi oameni frumoși au intrat în Viața mea și noi uși s-au deschis. Ce este mai profund și mai măreț decât Iubirea pe care ți-o oferi ție, atunci când iți place de tine, dar mai ales atunci când nu-ți place. Ceea ce nu-ți place, nu mai este ascuns, este revelat, iertat, imbrățișat și Iubit cu acea Iubire Infinită. Exercițiile și instrumentele de lucru m-au ajutat să susțin această călătoria și în afara orelor de curs, acasă, individual.

Am luat din această călătorie tot ce era cel mai bun pentru mine, pentru a păși pe calea mea, in Destinul meu, cel pentru care Sunt Aici.”

 

Olimpia Mirestean

„In octombrie 2012, am inceput Roata Medicinei. Nu stiam aproape nimic legat de ceea ce se intampla acolo, insa aveam o vointa puternica de-a ma redescoperii. Vointa de a redescoperi si a simti cine sunt au fost catalizatorii mei pe parcursul Rotii.

Anda stie, in momentul in care am terminat Roata, am fost atat de mandra de mine, de tot ce simteam si traiam, de faptul ca EU am reusit acest periplu uneori dificil, alteori plin de rasete, prin Roata!

Am participat de 2 ori, timp de 2 ani. A doua oara am luat decizia spontan, intr-o dimineata, cand incepea cursul. Cum a fost prima data? Nu ma recunosc… sincer…cum stateam retrasa si ascultam tot ce se spune, dar cu o vointa foarte puternica de-a vindeca traumele trecutului. Tin minte ca Anda mi-a spus ca am o vointa atat de mare incat as putea trece prin ziduri, doar sa obtin ceea ce-mi doresc, VINDECAREA. Si asta e ceea ce va recomand, daca vreti sa va vindecati, sa va alinati, sa va eliberati de tipare comportamentale, programe care acum nu va mai servesc PERSEVERATI SI AVETI VOINTA SI INCREDERE. DA. CREDINTA!!!!!!

Si un lucru minunat e ca veti intalni oameni ca voi, veti asculta povesti de viata asemanatoare cu ale voastre, veti lega prietenii durabile si frumoase! Am intalnit oameni minunati, fantastici, care acum sunt cei pe care-i pot numi PRIETENI!

O transformare imensa si o multime de unelte prin care ma ajut sau pot ajuta intelegerea unor obstacole, incertitudini.

Imi multumesc mie, oamenilor care m-au sustinut si ajutat, samanitelor mele dragi care am format o echipa puternica si superba! Parca suna a Oscar, rad, dar pentru mine, viata mea este un Oscar!”

Click AICI! pentru oferta de servicii

       

 

 

Comentariul tau