Vindecă-te pentru ca pasiunea și talentul tău să strălucească!

Crede în puterea ta de a te vindeca!

Călătoria eroului prin divinație șamanică – pornește, descoperă, dăruiește!

Urmează-ți pasiunea!

~ Joseph Camplbell

 

„Călătoria eroului prin divinație șamanică – pornește, descoperă, dăruiește! „ este un seminar de divinație, interactiv, inițiatic și practic, cu scrierea propriei povești de viață. Se poate desfășura fie static (în oraș), fie ca o meditație în mișcare (tip excursie). TU alegi experiența portivită ție!

Ciclurile vieții

  • Te-a luat vreodată viața pe nepregătite?
  • Ai auzit cândva o chemare căreia i-ai răspuns, aidoma eroului din poveste, lunâdu-ți sabia și calul, sau, săagețile și arcul, și ai urmat-o?
  • Ți s-a întâmplat ca de fiecare dată când iei o decizie importantă să apară imediat o provocare care sa te facă sa te îndoiești de decizia luată?
  • Ai trecut prin momente crunte, în care ai simțit că mori, pentru ca mai apoi să trăiești clipe de intensă bucurie, ca și când, o mână ți-ar fi luat ceva și o alta ți-ar fi oferit altceva mult mai bun în loc?
  • Ai avut vreodată o mare realizare, care te-a făcut să reevaluezi cine și ce ești și ai dorit apoi să-i ajuți și pe alții să trăiască o astfel de experiență?

Dacă răspunzi cu DA la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci, locul tău este AICI!

Click! pentru detalii și date

(te anunț în curând când este următorul seminar, în funcție de grupul care se formează)

ÎNSCRIE-TE!

 

Chemarea de care aminteam este talentul tău cel mai strălucitor, care, prin diferiți „soli”, te cheamă să-l scoți la lumină și să-l manifești plenar. Pornește alaturi de mine în această expediție ca să afli care sunt etapele oricărei călătorii de auto-descoperire, așa cum este însăși viața ta! Vino ca să-ți descoperi talentul!

Viața are algoritmul ei dupa care funcționează. Structura divinului este pură geometrie sacră. Tu, încă din primul moment al concepției tale, ai urmat aceste legi. Învață acum să vorbești această limbă universală, ce transcende timpul și spațiul, pentru ca viața ta, croită acum conștient în jurul talentului tău, să se transforme în cea mai frumoasă poveste pe care ai trăit-o vreodată!

  • Pornește acum ca să-și urmezi chemarea! Universul va deschide uși acolo unde până acum erau doar ziduri!
  • Descoperă în tine resurse nebănuite și integrează-le! Tu ești cel care crește într-o zi cât alții în 10!
  • Dăruiește tribului din abundența noului TU! Un tort de ciocolată este mai bun dacă-l mănânci cu prietenii. La fel și tu, oferă tribului din care faci parte, din ceea ce ai dobândit! Găsește-ți adevăratul tău trib!

Rescrie-ți povestea vieții tale așa cum o vrei, dacă ceea ce experimentezi acum nu este tocmai ceea ce îți dorești. De această dată, rescri-o conștient ! Resursele noi pe care tocmai le-ai identificat te ajută să cobori raiul aici, pe pământ! Odată scrisă, povestea va deveni realitatea ta, pentru ca i-ai dat subconștientului tău o directivă pe care o va urma fidel!

Rezervă-ți ACUM locul pentru

Călătoria eroului prin divinație samanică – pornește, descoperă, dăruiește!

O expediție magică în tărâmurile subconștientului, ce rescrie vieți!

Click! pentru detalii și date

(te anunț în curând când este următorul seminar, în funcție de grupul care se formează)

ÎNSCRIE-TE!

Se adresează oamenilor pentru care viața este un diamant pe care-l șlefuiesc continuu cu măiestrie!

Anda Ciobanu Calatoria Eroului samanica 1 450x264 Anda Ciobanu Calatoria Eroului samanica 2 577x264

Comentariul tau