was successfully added to your cart.

Ingeri sunt oamenii de langa mine

DA, ingeri sunt oamenii de langa mine … indiferent de ce simt fata de ei, indiferent daca ii observ sau ii ignor. Indiferent daca ma revolta sau ma induioseaza. Intr-un fel sau altul, fiecare dintre ei imi vegheaza calea, uneori paradoxal. Ii percep ca pe niste semafoare si ca pe niste indicatoare de pe marginea autostrazii. Prezenta lor langa mine nu este intamplatoare. Fiecare este o cuanta de iubire pe care Dumnezeu mi-o daruieste in inifinita Lui dragoste fata de mine, fata de fiecare dintre noi, copiii Sai.

Cititorule, stiu ca te revolti si te repezi sa imi pui pe tapet toate “nefericirile” pe care le-ai primit de-a lungul timpului de la unii “ingeri” … si totusi, vin sa sustin, “ingeri sunt oamenii de langa mine”. Sunt si cei pe care nu-i vedem si de care uitam poate mai repede decat ar merita … Dar eu vorbesc aici despre ingerii intrupati, oamenii de langa noi. Si am sa-ti spun DE CE …

Nu toate lectiile vietii sunt dulci si aromate …

Cum as stii sa fac diferenta daca totul ar fi uniform? Cum as putea deosebi celelalte gusturi daca tot ceea ce as manca ar fi dulce? Cum stiu ce este cald daca nu stiu cum se simte recele? Cum as putea sa recunosc tacerea daca nu as fi asurzit in vacarm? Cum m-ar putea imbia mirosul de zmeura daca nu m-ar fi alungat cel de pucioasa? Cum stiu ca-i alb daca nu as stii cum e negru, sau rosu, sau verde, sau … ?

Cum aleg lumina daca nu m-as fi temut de intuneric?
Cum recunosc bucuria daca nu as fi cunoscut tristetea?
Cum as stii ce-i succesul fara sa fii cunoscut gustul infrangerii?
Cum as putea alege binele daca nu mi-ar fi fost rau?
Cum as putea sa discern adevarul daca nu as fi mintit?
Cum m-as putea scutura de rolul victimei daca nu as fi fost in pielea salvatorului si a agresorului?
Cum m-as putea opri sa ridic bratul ca sa arunc piatra daca nu as fi gresit?
Cum as alege sa iubesc daca nu m-as fi zvarcolit in ghearele urii?

Cum as alege VIATA daca nu as fi trecut pe langa MOARTE?

Pentru mine, ingeri sunt oamenii de langa mine. Iar pentru toate aceste binefaceri primite, nu pot decat sa spun MULTUMESC!

MULTUMESC si imbratisez cu recunostinta tot ce vine catre mine pentru ca totul ma ajuta sa aleg de fiecare data unde fac urmatorul pas si alaturi de cine. Imi spune de la cine sa invat ceea ce ma cheama. Imi arata cum sa-mi aleg “poporul”, oamenii cu care rezonez si impreuna cu care, Dumnezeu ne-a adunat ca sa realizam “ceva”. Indiferent daca acel “ceva” inseamna o relatie, o amintire, un copil, o casa sau un templu, o prietenie, o fapta buna, un proiect, o vindecare, un zambet, o vorba venita la momentul oportun, o imbratisare. Oameni-ingeri pentru care umila mea contribuite conteaza, este salutara si se potriveste perfect in tesatura Universului divin la care cu totii participam.

Ingeri sunt oamenii de langa mine si va MULTUMESC pentru ca m-ati invatat smerenia si demnitatea. De la voi am inteles ca NU EU sunt cea care “face” ci mereu sunt ajutata sa imi indeplinesc sarcina pe care mi-am asumat-o alegand la randul meu sa ma intrupez AICI si ACUM. Acest lucru m-a ajutat sa-mi aflu locul, ce nu este cu nimic mai presus sau mai prejos decat al celorlalti. M-a facut sa inteleg ca totul are un rost anume si ca atunci cand dau la o parte patima ce-mi orbeste mintea si privesc cu inocenta si curiozitate, viata devine magic de frumoasa.

Ingeri sunt oamenii de langa mine si va MULTUMESC pentru ca ma ajutati sa recunosc si sa onorez rolul fiecaruia dintre voi in evolutia mea personala si, prin extrapolare, a umanitatii. Contributia voastra in destinul meu este unica si aparte. V-ati lasat amprenta in sufletul meu, aidoma unor unelte mestesugite in mainile Creatorului care cizeleaza cu iubire bucata de lut ce sunt eu si este fiecare dintre noi.

Ingeri sunt oamenii de langa mine, prieteni vechi si prieteni noi, cunoscuti si trecatori, suflete cu care am ras si am plans, am iubit si am urat, am construit si am stricat. Oameni-ingeri a caror existenta s-a intersectat cu a mea. Oameni-ingeri alaturi de care am calatorit pentru o bucata mai lunga sau mai scurta de drum. Indiferent de timpul petrecut impreuna, indiferent daca ne-am cunoscut in persoana sau doar ne-am auzit, de la fiecare dintre voi invat fie rabdarea, fie credinta, fie iubirea, fie iertarea, fie bucuria senina, fie perseverenta, fie daruirea, fie generozitatea, fie bunatatea, intelegerea, compasiunea … fie mi-ati oferit un exemplu de viata traita frumos si cu rost.

Motivatia si felul in care sufletul meu a ales sa invete aceste lectii imi este necunoscut. Pe unele le-am invatat prin suferinta si durere, altele prin vinovatie si rusine. Uneori mi-a fost invatator nedreptatea, alteori tradarea. Apoi respingerea si abandonul, umilinta si revolta au avut contributia lor. La fel si boala, moartea si depresia. Alte lectii insa le-am invatat prin blandete, bucurie, compasiune, iertare. Toate, dar absolut toate au fost cele mai potrivite abordari pentru ca eu sa imi iau intelepciunea, sa iert, sa inteleg si sa trec mai departe senina si impacata …

Sunt senina si impacata pentru ca niciodata nu este despre altii ci este despre mine. Am invatat sa nu mai arat cu degetul catre cineva din afara, pentru ca celelalte 3 aratau catre mine … Am invatat sa aduc inapoi “acasa” tot ceea ce-mi impacta constiinta si sa-mi rezolv, rand pe rand conflictele interioare. Acele conflicte nascut poate cu mult timp in urma, atunci cand abia invatam sa inteleg lumea asupra careia imi deschideam ochii inocenti de copil.

Ingeri sunt oamenii de langa mine si pentru fiecare dintre voi un gand plin de recunostinta pentru ca numai Dumnezeu stie in ce fel m-ati ajutat, asa cum poate niciodata nu am sa inteleg pana la capat si asa cum poate nici voi nu stiti … Pentru ca asa se infaptuiesc minunile … pe negandite, atunci cand nici nu visezi si cand nu ai asteptari.

Ingeri sunt oamenii de langa mine  si am convingerea ca nu putem unii fara ceilalti. Suntem IMPREUNA cu un scop. Iar SCOPUL este evolutia noastra, a fiecaruia in parte ca suflet si impreuna, ca umanitate. Important este sa alegem constient catre ce ne indreptam. Sa alegem sa ne apropiem tot mai mult de ceea ce ne amplifica harurile. Sa alegem sa contribuim prin ceea ce avem mai vibrant si mai valoros in noi. Prin ceea ce face sa creasca lumina celor din jurul nostru.

Ma bucur din toata inima pentru ca v-am intalnit pe fiecare dintre voi si onorez pe toti cei alaturi de care, impreuna, jucam Marea Carte a Vietii.

Ingerii

Crede în puterea ta de a-ți vindeca Viața! AngelixFIRE saman vizonar

Crede în puterea ta de a-ți vindeca Viața!

 

PS. Tu, cel care citesti aceste randuri si rezonezi cu aceasta vibratie pentru ca ai trait asemenea experiente si stii despre ce vorbesc, cred ca iti doresti sa contribui in felul tau personal, sa faci parte din acea masa de oameni chemati sa schimbe fata lumii. Poate ca inca iti mai cauti locul sau “poporul”. Poate ca doresti sa adaugi alte experiente celor pe care deja le ai. Poate ca esti curios sa afli lucruri noi … Iata doar cateva motive ca sa treci pragul unei expriente complexe si totale care este Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi.

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'
Anda Ciobanu

About Anda Ciobanu

Saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Observator, un cautator, un explorator, un pionier. In 2008, am raspuns unei chemari irezistibile a sufletului meu de a face ceva aparte in primul rand pentru mine, dar si pentru oamenii din tara mea. Ceva care sa schimbe fata lucrurilor! Am devenit expert in medicina samanica si medicina energetica de traditie incasa si Ofer: - sesiuni de vindecare samanica - curs complet de samanism "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi" - curs de intoducere in samanism "Valorile noilor timpuri - Munay-ki" - calatorii initiatice samanice "Calatoria eroului dintr-o perspectiva samanica"

Urmareste in Email
Facebook