Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi

Inca mai eziti?

Asadar, care este pretul ne-vindecarii tale? In ce se masoara?

Daca renunti acum, vei trai mereu cu gandul „Cum ar fi fost viata mea daca as fi avut curajul?„. Este tot o forma de atasament. La tot ce opui rezistenta, persista. Cate astfel de nostalgii ai strans pana acum? Cum te fac sa te simti? Ce anume trebuie sa se intample in viata ta ca sa te hotarasti sa iti parasesti odata zona ta de confort, care, chit ca nu este chiar ceea ce iti doresti, este singurul „domeniu” pe care il cunosti, dar care te limiteaza drastic, te plafoneaza si in timp, te alieneaza? Creierul are nevoie de noutate, de provocare, de schimbare pentru a te mentine sanatos. Tu ce faci pentru asta? Nu te-ai saturat de mediocritate? Cat mai eziti sa faci pasul decisiv pentru a pasi cu adevarat in lumina ta? Ce te mai poate tine in loc? S-ar putea ca atunci cand te vei trezi, locul tau sa fie „ocupat” de altcineva …

Daca amani, „Lasa ca voi face alta data„, acea data va fi niciodata! Si da-mi voie sa spun ca Tonny Robbins observa „Modul in care faci ceva, faci orice!” Te intreb ceva la care sa-ti raspunzi tie. Oare nu este ceva constant la tine faptul ca amani mereu? Uite-te pentru cateva clipe la lucrurile pe care le-ai amanat, ce au creat in viata ta? Poate ti-e greu sa iei decizii. Cine te ajuta sa iti iei deciziile? Cata vreme va mai fi langa tine? Cum ti-a fost cand mereu altcineva a ales pentru tine?

Sau poate ca te intrebi daca vei reusi, daca este pentru tine, daca nu sunt „povesti”.

Ei bine, Henry Ford afirma: „Dacă crezi că poți sa faci ceva, sau crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri!„.

Roata Medicinei este o scoala a vietii. Incepi cu ce este cel mai simplu, usor, atractiv. Treptat castigi abilitati noi si nebanuite. Este ca sofatul. Prin practica repetata ajunge sa fie reflex! Aproape ca nici nu iti dai seama cand ai ajuns la ultimul modul. Ca sa nu spun ca abia astepti sa revii, sa te intalnesti cu colegii si sa impartasiti experientele voastre …

Apoi, da-mi voie sa te intreb, „Dar daca VEI REUSI? Cum se va transforma viata ta? Cum te vei simti? Cum te vor privi cei care conteaza pentru tine?” Sunt deja atatea sute de persoane care si-au infrant toate rezistentele si care au reusit! Nu ne-a fost usor niciunuia dintre noi. Nu a fost „pe roze”, dar satisfactia finala ca ai cucerit si acest „varf” este IMENSAAA … Imi aduc aminte de o doamna Cristina, care la primul modul era extrem de crispata si neincrezatoare in fortele proprii, dar determinata sa mearga pana la capat! Ii era teama sa tina un pendul in mana. Vorbea soptit. Statea timida pe scaun, parca se temea sa nu deranjeze pe cineva … Deja la al doilea modul era o persoana cu totul noua! Sigura, dadea feedback foarte bun, participa insufletita la toate activitatile din clasa! La final, o atitudine complet schimbata: alta privire, alta voce, alta fire! Tu cu ce esti diferit(a) de aceste persoane? Gandeste-te ca in momentul in care ai fost conceput(a) ai castigat poate cea mai temuta cursa posibila din aceasta viata! Care au fost sansele tale de reusita? In medie 1:500.000.000? Si totusi TU ai reusit! Esti deja un invingator!

Anda Ciobanu - Evadarea din cochilia ta

Cat despre „povesti” … si eu am avut indoielile mele … masive. Dar pentru aceasta am cautat, m-am documentat, am experimentat, am invatat, am perseverat … Rezultatele sunt singurele care vorbesc … Te invit sa vizitezi pagina „Ofer gratuit„, pentru o lista restransa de lecturi si o alta de filme si videoclipuri relevante!

… Aha! 🙂 esti gata sa incepi calatoria? Mai aloca-ti cateva clipe si

INSCRIE-TE!

Decide-te rapid! Este pentru oamenii determinati, plini de curaj! Locurile se ocupa repede!

MULTUMESC ! ACUM, dupa ce ai completat, mergi la pagina urmatoare ca sa mai treci o data in revista beneficiile care te asteapta!

Vezi mai multe detalii: „Felicitari!”

Comentariul tau