was successfully added to your cart.

Frecventa iubirii

Trec pe strada si privesc oamenii in sufletul lor.

Sunt furati de valurile framantarilor cotidiene, de lista lucrurilor “de facut”. Ii observ aplecati, agitati, mereu in graba, fugariti parca de cineva/ceva, cufundati intr-un dialog interior ce nu se termina parca niciodata. Uita sa se conecteze la sursa, la soare, la Dumnezeu si se trezesc in izolarea si vulnerabilitatea pe care ti-o da constiinta de picatura, de individ separat de sursa, cand de fapt, ar fi suficient sa-si aminteasca ca sunt oceanul …

Anda Ciobanu - Frecventa Iubirii-1

 

Uita ca sunt fiinte nelimitate, eterne, navigand in acest infinit de posibilitati, doar pentru a experimenta bucuria de a fi, bucuria de a iubi, de a darui, si se agata de iluzia materiala, trecatoare, a bunurilor, afacerilor sau relatiilor.

 

Primesc zilnic cereri de prietenie pe Facebook. Oameni care se cauta pe sine si privesc roata in din jurul lor in oglinzile materializate de oamenii cu care rezoneaza. Aproape constant se infiripa un dialog, la inceput usor ezitant, apoi mai firesc. Realizez rapid ca fiecare cauta niste raspunsuri pentru sine. Sufletul ii indeamna sa mearga mai departe, sa depaseasca situatiile in care se afla momentan, temporar. Fiecare are de strabatut un drum propriu, al explorarii, al aflarii raspunsurilor pentru ei insisi. Nimeni altcineva nu poate pasi in locul lor, iar ei stiu asta, dar ca-si cauta tovarasi de drum, pentru ca drumul sa para mai usor, mai frumos.

Andy Szekely, un om pe care il admir enorm pentru ceea ce face cu o imnesa daruire, spunea in cadrul unei conferinte, ancorand o stare de fapt: “Daca raspunsul nu este in cap, atunci este in corp. Daca nu este in corp, atunci este in ceilalti!” si le ancora si prin gesturi, ducand mana la cap, apoi la inima, terminand printr-un gest amplu, o deschidere, catre ceilalti.

Toate raspunsurile sunt in tine! Daca nu le gasesti in cap, cu ratiunea, printr-un proces de gandire, atunci cu siguranta le gasesti in corp, prin ceea ce simti, ceea ce iti transmite corpul, atat din punct de vedere fizic (oboseala, energie, relaxare) cat si afectiv-emotional (frustrare, bucurie, iubire). Dar, de multe ori nu ai incredere in ceea ce simti in corp sau nu intelegi foarte bine si atunci folosesti sistemul de proiectie, proiectandu-ti nevoile pe cei dinafara ta, in ceilalti. Si functioneaza perfect, cu singurul amendament de care ai nevoie, acela ca “ei sunt doar oglinzi”. Nu te poti supara pe oglinda ca intr-o zi iti arata o fata sifonata iar alta data o fata zambitoare. Faci doar o constatare. Pasul imediat urmator este sa iti indrepti privirea spre interior si sa constientizezi locul, starea in care te afli. Apoi sa pui niste intrebari: “Unde doresc sa fiu? Ce vreau sa fac? Cum doresc sa ma simt? Ce pot sa fac ca sa ajung acolo unde imi doresc?” Afli raspunsurile tale si incepi sa faci schimbarile necesare noii tale destinatii, constient, cu tenacitate, cu perseverenta dar si cu bucurie!

S-a cazut in materie (caderea din Rai). Aidoma unei plimbari cu un lift de mare viteza, cand simti ca ti se urca stomacul in gat, la fel si centrul de decizie, s-a urcat in creier. Rezultatul a fost ca s-a creat o lume deconectata de inima si de iubire, o lume rece, rationala, exacta, o lume a cifrelor. S-au acumulat astfel frustrari, s-au creat blocaje, s-a ajuns in situatii de criza.

Dar, o problema contine in ea si rezolvarea! Mesajul s-a transmis prin experienta cristica, cea a ascensiunii. Iisus vorbea de iubire, iertare, compasiune, recunostinta si le-a manifestat.

La fel si pentru omenire, a venit vremea ascensiunii colective. Suntem copiii Pamantului si suntem dependenti de acesta. Universul trece pe un alt nivel de constiinta iar vibratiile acestuia isi maresc frecventele. Pamantul canta la unison cu Universul iar noi odata cu Pamantul. Si iata-ne ca ne plimbam din nou cu liftul de mare viteza doar ca de aceasta data, centrul de decizie coboara din creier in inima noastra. Revenim “acasa”.

“Acasa” inseamna sa intelegem ca facem parte din ocean, ca nu mai suntem separati, izolati, ci suntem mult mai mult decat ne putem imagina. Intelegem ca oricand putem sa alegem altceva. Nu suntem copaci cu radacinile infipte in pamant, adica nu suntem statici! Ne putem misca. Nu doar ca putem pasi, dar putem dansa! Nu doar ca putem vorbi, ci putem canta! Darurile care zac in noi asteapta acum sa fie dezvaluite, eliberate, descatusate!

Sa ne intrebam “Ce ma umple de bucurie? Care este focul din mine care ma mistuie, ma cheama sa-l eliberez prin talentul meu unic si desavarsit? Ce doresc sa creez? Unde isi doreste sufletul din mine sa locuiasca?”

Cand ne dam raspunsul la aceste intrebari, lasam timp corpului sa ne conduca, sa ne vorbeasca, sa il simtim. Ne amintim ca suntem oceanul, ca ne scaldam in acest infinit de energii cosmice. Atentia noastra creaza realitatea pe care o traim! Unde curge atentia noastra? Ce dorim sa atragem, sa cream in viata noastra? La indemana ne stau toate energiile Universului.

Specialistii spun ca ADN-ul uman este cunoscut doar in proportie de 5%. Restul de 95% este necunoscut. Se fac doar ipoteze. Se pare ca functioneaza ca un puternic emitator si receptor de energie si informatii. Emitem si primim raspuns la cererile lansate inconstient in Univers. Ce cream? Fiecare dintre noi primeste ceea ce a cerut!

Anda Ciobanu - Frecventa Iubirii-2Totul in jurul nostru este energie aflata pe diferite grade de condensare, de vibratie. Ce vibram? Ce atragem in viata noastra?

Cand suntem prizonierii vibratiilor joase ale emotiilor toxice precum frica, mania, depresia, spiralele ADN-ului nostru se strang, nemaifiind capabile sa creeze conexiuni noi. Emite pe frecvente foarte joase. Cand suntem legati fedeles, ne lispesc gradele de libertate, posibilitatile de a ne misca. De aici apar blocajele din viata noastra, lipsa raspunsurilor, aparitia crizelor.

Atunci cand constient ne conectam la frecvente mai ridicate, ca cea a compasiunii, recunostintei, iubirii, spiralele ADN-ului se relaxeaza, se destind mult mai mult si sunt capabile de conexiuni noi. In viata noastra cotidiana acest lucru se traduce prin oportunitati nesperate, nevisate. Ne intalnim cu oameni deschisi, binevoitori, se creaza punti si legaturi care ne conduc intr-un flux al abundentei pe toate planurile. Devenim curgere, blocajele disparand ca prin farmec! Prindem unda verde catre locul in care suntem chemati sa fim, deoarece am ales altceva! Am devenit oceanul!

Anda Ciobanu - Frecventa Iubirii-3Cum ar arata viata noastra daca am stii ca nimic nu ne limiteaza? Cum ar arata lumea cand am locui cu totii in inima noastra, cand am simti ocenul de iubire al Tatalui Creator in care plutim cu totii? Ar mai exista diferente?

Iubirea are vibratia cea mai inalta, este infinita si curge continuu, dincolo de timp si spatiu, care sunt doar limitele lumii pe care dorim noi sa o vedem …

 

 

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'
Anda Ciobanu

About Anda Ciobanu

Saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Observator, un cautator, un explorator, un pionier. In 2008, am raspuns unei chemari irezistibile a sufletului meu de a face ceva aparte in primul rand pentru mine, dar si pentru oamenii din tara mea. Ceva care sa schimbe fata lucrurilor! Am devenit expert in medicina samanica si medicina energetica de traditie incasa si Ofer: - sesiuni de vindecare samanica - curs complet de samanism "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi" - curs de intoducere in samanism "Valorile noilor timpuri - Munay-ki" - calatorii initiatice samanice "Calatoria eroului dintr-o perspectiva samanica"

Urmareste in Email
Facebook