Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi - Felicitari

Te felicit din toata inima!

Daca ai ales sa intri in Roata, te felicit din toata inima!

… pentru ca stiu de cat curaj si perseverenta ai nevoie ca sa ajungi sa te accepti si sa te iubesti complet, exact asa cum esti!

Am sa te rog sa-ti pui centrurile de siguranta pentru ca pornim la drum intins!

IMG_29902945505143

Vindecarea este un drum lung si plin de surprize de toate felurile. Pe parcurs, intalnesti oaze de liniste binecuvantate, dar si valtori aprigi de emotii si evenimente. La capatul sau, te asteaplta eliberarea, bucuria. O stare de fericire si de usurare. Esti in punctul in care nu mai ai nevoie de nimic, totul pare usor si plin de sens. Este starea suprema de echilibru, de pace si iubire. Odata atinsa, oricand o poti reproduce. Este locul cel mai bun din care sa iei decizii, sa-ti visezi viata intru devenire. In acest mod ti-ai resetat complet toate sistemele, in special sistemul neuronal si limfatic.

Ai traversat 9 luni care echivaleaza cat ani de terapii combinate, 9 luni de detoxifieri puternice care si-au lasat amprenta benefica in felul in care arati, cum te simti, cum gandesti urmand acest parcurs. Ai curatat uscaturile, te-ai vindecat. Acum privesti lumea prin lentile curate. Iti poti constientiza cu acuratete chemarea, esti gata sa iti primesti darul, talentul pe care sa-l manifesti cu maiestrie. Esti gata sa inspiri si pe altii, sa-i ajuti sa se descopere!

Vino ca sa intelegi care este aurul care sta in spatele oricarei traume, pentru ca apoi constient sa-l integrezi si sa pasesti liber, activ si prezent in viata ta, lasand orice umbra a trecutului sa piara. Invata avansatele tehnici samanice ale traditiei incase! Stapanesti aceasta stiinta si paraseste pentru totdeauna mediocritatea ca sa-ti traiesti viata la intregul tau potential!

Decide acum sa-ti asculti intuitia! Asculta de aceasta data de ceea ce te indeamna sufletul si nu de scuzele mintii!

Contribuie generos, creaza valoare, in vreme ce sinele tau straluceste! Daruind vei dobandi!

Iubeste tot cee ce esti, ce ai, ce te inconjoara! Nu-i poti face pe ceilalti sa te iubeasca. Poti doar sa fi demn de iubit!

Esti perfect asa cum esti! Descopera singur si pune-te in valoare ca sa te bucuri de abundenta in viata pe care ti-o doresti! Rezerva-ti ACUM un loc la Roata Medicinei, aceasta completa si fascinanta calatorie samanica ce vindeca vieti!

INSCRIE-TE!

Decide-te rapid! Este pentru oamenii determinati, plini de curaj! Locurile se ocupa repede!

NOTA SPECIALA: Imi rezerv dreptul de a alege participantii. Vom purta o discutie telefonica pentru a ne cunoaste mai bine. Multumesc pentru bunavointa si intelegere!

 

Comentariul tau