Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Șamanic Spiritual SPA, 14 februarie 2017, București

14 februarie 2017 @ 18:30 - 21:30 EET

70Lei

Șamanic Spiritual SPA – Călătoria spre tine continuă

14 februarie 2017, ora 18:30-21:30

București, Mind Evolution Society

 

Misterul are o mare putere de seducție

Cred în Creație. Cred că Dumnezeu ne-a creat într-adevăr după chipul și asemănarea Sa. Cred că avem o capacitate impresionantă de a ne crea viața, realitatea, dar suntem incomplet treziți în fața acestor daruri.

El ne-a dăruit uitarea ca să ne ofere ceva și mai frumos, pe lângă uitare: bucuria descoperirii.

Dacă am ști totul dinainte, eu cred că viața ar fi complet lipsită de strălucire. Necunoscutul, „aventura”, au fost dintotdeauna vectorii evoluției. Misterul are o mare putere de seducție. Curiozitatea trezește în noi dorința de a căuta, de a cunoaște, de a știi și experimenta. Ne ajută să accesăm resurse din noi care zac latent. În fața provocărilor necunoscutului ele, resursele până atunci latente, ne devin disponibile.

Necunoscutul vine cu darul noutății

Ideea este să avem curajul să ne punem în situații complet diferite de ceea ce știam până acum, să (ne) explorăm. Deschiderea către necunoscut are darul să ne crescă la propriu. Vom vedea, vom simți că suntem mult mai mari decât provocările care ni se aștern dinainte. Situațiile incomode, care ies din sfera a ceea ce știm, au darul noutății. Ne aduc semnificații noi și nebănuite. Ne dau ocazia să ne extindem imaginea pe care o aveam despre noi, ne completează. Ne dezvoltă abilități la care poate nici nu visam …

Suntem copiii mult-iubiți ai Lui Dumnezeu. El ne iubește necondiționat și ca orice părinte iubitor, Dumnezeu ne vrea fericiți. Cu această înțelegere, călătoria noastră prin viață, ar putea să fie mult mai frumoasă.

Împreună inițiem spațiul Creației

Ca și tine, și eu doresc să mă bucur de tot ce este mai frumos în viață. Îmi place să mă joc frumos, prin joaca mea să mă bucur împreună cu tine. Cred că tu ai ceva pentru mine la fel cum și eu am ceva pentru tine. Când ne punem darurile împreună, putem crea o experiență magică, în urma căreia, fiecare dintre noi rămâne mai bogat, mai plin, mai fericit. Cred că în acest fel, răspundem autentic și împlinim voința divină, ne împlinim misiunea cu care am venit pe Pământ. În acest fel pătrundem în spațiul magic al sincronicităților pline de sens, în spațiul Creației divine.

La Roata Medicinei – vindecare șamanică în 4 pași, în al treilea modul, Nordul, lucrăm practic cu sincronicitatea, înțeleasă ca intersecția și apoi alinierea dintre planul divin, cu cel personal în aici și acum (dimensiunea spațiu-timp). Este secretul șamanilor: pășirea în infinitate, în afara timpului.

Viața ca la SPA… Șamanic Spiritual SPA

Sunt deschisă să îți ofer o astfel de experiență, chiar acum. Viața ca la SPA… Șamanic Spiritual SPA. Un experiment pe care l-am pus la cale cu intenția de a da aripi viselor fiecăruia dintre noi.

Cuvântul SPA este derivat din denumirea orașului belgian SPA, localitate în care, în secolul al 14-lea, s-a descoperit un izvor curativ. Cuvântul în sine înseamnă “fântână”. Prin extensie, SPA-ul, fântâna abundenței este însăși viața noastră, dacă putem să o interpretăm în acest fel.

Puterea de creație rezidă în obiceiurile pe care le avem

Puterea de creație rezidă în obiceiurile pe care le avem. Unele ne consumă, ne devorează, altele sunt menite să ne construiască, să ne dezvolte. Cât de mult ți-ar plăcea să îți antrenezi obiceiurile fericirii și ale măiestriei astfel încât cele care te consumă să dispară de la sine, prin neutilizare? Cum ți-ar plăcea să te joci, cam așa cum făceai în copilărie ca să te bucuri de tine și de compania celorlalți participanți la joc?

Ceea ce propun este un „laborator” în care au loc experiențe. Eu te asist, creez contextul așa încât tu să-ți iei cea mai potrivită experență pentru acest moment din viața ta. Tu singur vei trage concluziile. Eu țin oglinda care îți reflectă chipul. Sunt atentă la schimbările cuantice care survin pentru a ți le putea returna, făcându-te astfel conștient de ele. Tu alegi ce iei cu tine, cât și în ce fel aplici de acum mai departe. Eu te susțin, ca de altfel, întregul grup.

De ce grup de lucru, pe cât posibil, cât mai constant? Grup, pentru că energia de grup susține mult mai bine procesul de transformare. Totodată, grupul este nucleul capabil să declanșeze schimbări masive în comunitate. Este “masa critică”. Constant, pentru că schimbările pe care dorești să le aduci în viața ta, “obiceiurile fericirii și ale măiestriei”, ca să devină reflexe, se “instalează” printr-un antrenament individual zilnic, constant, perseverent. Intervalul minim necesar este de 28-29 de zile calendaristice (un ciclu lunar).

Este important lucrul personal, individual, dar, este foarte valoros dacă ai și un grup de susținere. Concret, pentru lucrul în grup, este recomandabil să îți rezervi o zi pe săptămână timp de 5 săptămâni succesiv. Propunerea mea este pentru marți, ziua lui Marte, pentru că este ziua acțiunii. Dacă însă programul tău este mai puțin permisiv și totuși vrei să beneficiezi de acest gen de antrenament, ești binevenit să ni te alături atunci când ai timpul necesar.

Schimbarile pe care le facem la nivel energetic au nevoie de susținerea în toate structurile: psiho-emoționale, mentale, fizice. În aceasta serie de întâlniri, lucrăm la toate aceste nivele.

Acum se alege echipajul …

Dacă:

  • ceea ce ai citit până acum a trezit în tine curiozitatea, interesul sau dorința de a ni te alătura,
  • crezi că locul tău este în rolul principal din filmul vieții tale,
  • auzi chemarea intimă a sufletului tău de a-l explora până în cele mai adânci cute ale sale ca să recuperezi comoara ascunsă acolo,
  • privești Șamanic Spiritual SPA ca pe o aventură și ai simțit în nări vântul schimbării,

atunci, sunt pregatită și abia aștept să te arăți!

Rămâne să ne vedem marți,

14 februarie 2017, la București, la Mind Evolution Society, str. Lunei nr. 5, de la ora 18:30 la 21:30.

Ca să te înscrii,

te rog FĂ CLICK pe acest linkul  și completează formularul de înregistrare! Mulțumesc!.

Dacă dorești mai multe detalii despre Șamanic Spiritual SPA, iată câteva repere:

Cum a luat naștere acest concept

Despre starea SPA: ce te scoate în afară și cum poți să revii în starea SPA

Despre obiceiurile fericirii și ale măiestriei: efecte, etape de instalare

Date de întâlnire, ce primești, costuri, opțiuni cu reducere

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'

Detalii

Data:
14 februarie 2017
Timp:
18:30 - 21:30
Preţ:
70Lei
Eveniment Category:
Sit web:
http://andaciobanu.ro/event/14-februarie-2017-samanic-spiritual-spa/

Organizator

AngelixFire
Telefon:
0742158539
Sit web:
andaciobanu.ro

Loc de întâlnire

Mind Evolution Society
str. Lunei nr. 5
București, România
+ Harta Google
Telefon:
0748736939
Sit web:
http://mindevolutionsociety.ro/