Crede in puterea ta de a-ți vindeca Viața!

Editura Herald

Editura Herald ofera acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, ce au fost adunate in colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural in parte. Fie ca editeaza  scrierile cele mai relevante ale marilor traditii, fie ca pune la dispozitia cititorilor lucrari de exegeza culturala si spirituala selectate cu multa atentie, grija editurii se indreapta catre veridicitatea surselor si valoarea lucrarilor. Scopul este sa arate posibile directii catre Cunoastere si Adevar, sa redescoperim valorile  fundamentale de care avem nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine si cu lumea. 

Astfel, constituind in sine un act cultural, intoarcerea la scrierile sacre si sapientiale,  adica la surse, poate fi insasi Calea pe care o cautam.  

Colectia SAMANISM

 

Calea samanului – Un ghid pentru putere si vindecare

 

Calea samanului este un ghid practic aprofundat privitor la arta vindecarii samanice si la tehnicile de ordin sacru. Michael Harner nu este doar un antropolog care a studiat samanismul, el este un autentic saman alb.”

Dr. Stanislav Grof

Calea samanului este minunata, fascinanta… Harner stie cu adevarat despre ce vorbeste.”

Carlos Castaneda

„Michael Harner este unanim recunoscut ca cea mai inalta autoritate in samanism; el a avut o enorma influenta atat in lumea academica cat si la nivelul publicului larg… Ceea ce Yogananda a facut pentru hinduism iar D. T. Suzuki pentru Zen, Michael Harner a facut pentru samanism, aducand traditia si bogatiile acestuia in atentia lumii occidentale.”

Roger Walsh & Charles S. Grob

„Samanii – pe care noi, in lumea „civilizata”, i-am numit „tamaduitori” si „vraci” – sunt pastratorii unui corpus remarcabil de tehnici stravechi pe care le folosesc pentru a obtine si mentine starea de bine si vindecarea pentru ei insisi si alti membri ai comunitatilor lor. Aceste metode samanice sunt frapant de asemanatoare peste tot in lume, chiar in cazul unor popoare ale caror culturi difera sensibil in alte privinte, si care, de zeci de mii de ani, au fost separate de oceane si continente…

In ultima vreme, samanismul a revenit in viata umana cu o forta uimitoare si as vrea sa sugerez cativa dintre factorii care au contribuit la renasterea acestuia.

Samanismul – intrucat este o metodologie, si nicidecum o religie – furnizeaza o cale catre efectuarea acestor experimente personale, prin care oamenii sa ajunga la propriile concluzii cu privire la natura si limitele realitatii.”

Michael Harner

Comentariul tau