was successfully added to your cart.

Cunoaștere premium

Înalții preoți incași au știut ca lumea lor se va întoarce cu susul în jos la un moment dat. Venirea conchistadorilor a fost semnalul care a declanșat haosul prevăzut de ei. A fost momentul în care, preoții au decis să se retragă în munți, în zone complet improprii vieții oamenilor.

De ce? Pentru că misiunea lor era …

să păstreze, ca într-o capsulă a timpului, vreme de 400 de ani, cunoașterea extraordinară pe care o dețineau, o cunoaștere premium. Aceasta, până la momentul potrivit, când aveau să o redea umanității, pentru a o pregăti pentru ce urma să vină: marile schimbări energetice, ridicarea frecvenței vibraționale a întregului pământ și odată cu planeta, a celor care trăiesc pe ea, intrarea în Era de Aur.

Acești înalți preoți mai trăiau doar ca legende în memoria celor care supraviețuiseră urgiei.

Ei și-au făcut apariția în 1948, la festivalul Qoyllur Rit’i (se citeste Coior Riti), festivalul sosirii luminii, o sărbătoare asemanatoare Paștelui. Este momentul în care lumina Pleiadelor atinge pentru prima oară în acel an, zăpada imaculată a marilor înălțimi ale Anzilor.

Sunt 3 zile și 3 nopți de întuneric. Nu se mai aprinde niciun foc. Nu se mai cântă, nu se mai dansează. Sunt 3 zile cu 3 nopți de veghe. Cei mai destoinici oameni ai comunității, femei și bărbați, urcă în munți pentru a fi martorii acestori zori. La prima sclipire a constelației, izbucnesc în ovații de bucurie. Strâng zăpada pe care a cazut lumina și o poartă cu mare grijă, pentru ca fiecare membru al comunității să primească o bucățică din acea zapadă. Odată cu intoarcerea lor din munți, începe sărbătoarea.

Legendele vii își fac apariția … 

În acest context înalții preoți și-au făcut apariția. În hainele lor de culoarea vaniliei, au fost imediat recunoscuți. Din acel moment au început să-și desăvârșească nobila lor misiune … Preoți al căror ucenic a fost și Alberto Villoldo a cărui ucenică a fost Chris Waters, și Juan Nunez Del Prado a carui ucenică a fost Elizabeth B. Jenkins, și mulți alții. De la toți aceștia am învățat foarte multe tehnici. Dar, după opinia mea, mult mai importante au fost lecțiile de viață și o conexiune mai profundă cu acești oameni extraordinari care au fost și sunt incașii.

Și aici îndrăznesc să enunț că această cunoaștere este foarte asemănătoare cu cea a geților, a străbunilor noștri. Diferența este doar în modul de transmitere. La noi s-a păstrat impregnată în loc, în pământ, în piatră. La ei a existat și componenta orală.

Crede în puterea ta de a-ți vindeca Viața! AngelixFIRE saman vizonar

înapoi la pagina principală

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'
Anda Ciobanu

About Anda Ciobanu

Saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Observator, un cautator, un explorator, un pionier. In 2008, am raspuns unei chemari irezistibile a sufletului meu de a face ceva aparte in primul rand pentru mine, dar si pentru oamenii din tara mea. Ceva care sa schimbe fata lucrurilor! Am devenit expert in medicina samanica si medicina energetica de traditie incasa si Ofer: - sesiuni de vindecare samanica - curs complet de samanism "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi" - curs de intoducere in samanism "Valorile noilor timpuri - Munay-ki" - calatorii initiatice samanice "Calatoria eroului dintr-o perspectiva samanica"

Urmareste in Email
Facebook