Crede in puterea ta de a-ți vindeca Viața!


samanism, ADN, Anda Ciobanu

 Cand si cum te poate ajuta un saman

IMPORTANT de retinut ca : • Subiectele pe care le rezolva un saman sunt de ordin sufletesc, afectiv-emotional, energetic. • Un saman nu trateaza boli, nu pune diagnostice, nu inlocuieste un tratament medical, psihiatric sau de orice alta natura, ci il completeaza si-l sustine.

CAND te poate ajuta un saman? Ce ar trebui sa iti atraga atentia?

• Cand observi tipare si situatii repetitive in viata ta. Cu o ciclicitate precisa, aproape calculata, te regasesti in exact aceleasi circumstante chiar daca actorii sunt altii … sau cu alte haine.

Te ‘urmareste’ o poveste de familie ca de exemplu: ‘stra-bunica a suferit din dragoste, bunica la fel, nici mama n-a fost fericita iar eu … mai am putin si ma calugaresc!’ sau ‘bunicu’ lu’ tata a pierdut toata averea cand avea 47 de ani la carti, tata lu’ tata a trebuit sa fuga cu toata familia din calea razboiului cand avea 47 de ani si a lasat tot ce avea, tata a divortat la 47 de ani si a pierdut tot ce adunase … ma intreb ce ma astepata si pe mine … am 46 de ani … ?!?!’

Te simti blocat(a), ‘nimic nu se leaga’, ‘toate imi merg pe dos’, ‘mizez tot timpul pe numarul care pierde’, ‘toate imi merg din plin doar ca eu ma simt tot timpul epuizat(a), trist(a) … ceva imi lipseste …’ si de regula ceea ce lipseste este o bucata din sufletul tau, din energia ta vitala … da, da, ai auzit bine 🙂

Acea bucata lipsa se cere revendicata, vrea sa vina inapoi la intreg, asa incat sa fii din nou plin de vitalitate, sa redevii ‘intreg’ … Apoi, recuperarile de DESTIN te ajuta sa pasesti cu adevarat, de la cine esti acum, la cine ai ales sa fii aici, pe pamant, inainte de a te naste.

CUM te poate ajuta un saman?

Un saman detecteaza CAUZELE care au dus la aparitia bolilor sau a situatiilor nedorite pe care le traversezi in viata. Realitatea pe care o traiesti (situatii, boli) este rezultatul gandurilor si al emotiilor cu care te hranesti si al actiunilor pe care le intreprinzi. Bolile sunt o atentionare ca perceptia pe care o ai despre tine, lume si viata in general, este eronata, in disonanta cu armonia divina.

• Istoriile care vin din trecutul ‘prezent’ (adica al acestei vieti) cat si din trecutul ‘indepartat’ (al vietilor anterioare) sunt pur si simplu infasurate in campul tau energetic si continua sa iti influenteze continuu viata, prin tiparele comportamentale si de gandire pe care le perpetuezi.

•Istoriile care dainuie in familie, de la o generatie la alta,  reprezinta de asemenea amprente si legaturi puternice cu un trecut traumatic ce distorsioneaza evolutia prezenta, deraind viata cotidiana si viitorul.

• Ceea ce se intampla in urma unei sesiuni cu un saman, este ca incepem sa ‘decojim’, foaie cu foaie acest trecut care ne leaga, precum o ancora puternica aruncata pe fundul marii, care in vremuri de furtuna ne poate chiar inneca … deslegand/arzand aceste energii stagnante, SUNTEM LIBERI SA DEVENIM CINE SUNTEM NOI CU ADEVARAT, sa ne manifestam la intregul potential creator.

Curatare si vindecare

Curatarea este un proces de durata care presupune o analiza/munca personala constienta, in a identifica ceea ce te deranjeaza. Odata ce s-a cristalizat ‘subiectul’ si a inceput sa aibe un contur, ACUM poate sa inceapa munca impreuna cu samanul. Vei vedea cum, de la sedinta la sedinta, vei cobori in straturi din ce in ce mai profunde, in locuri surprinzatoare, uitate, uneori dureroase. Odata curatate si ILUMINATE, experientele din trecut se inchid si se vindeca precum cicatricea unei rani.

Vindecarea este un proces de inlocuire constienta a tiparelor care ies din armonia divina (ura, frica, neiertare, neacceptare de sine, neiubirea, etc) cu cele care fac parte din armonia divina. In schimbul eliberarii energiei toxice a traumei, te vei reconecta la resurse mult mai valoroase cum ar fi: IUBIREA, LIBERTATEA, ABUNDENTA, SENINATAEA, BUCURIA si POFTA DE VIATA. Aceste resurse au fost mereu ale tale doar ca abia acum, odata cu vindecarea, ti-au devenit din nou accesibile. Trauma, prin emotiile toxice pe care le-a generat, te-a tinut departe de ele.

Samanul pur si simplu rescrie informatia de la nivel CELULAR, pana la nivel de ADN, prin stergerea/extragerea energiei grele, a amprentei care a ramas in urma ranii originale, in locul acelei energii distorsionante punand LUMINA din a 5-a dimensiune, insasi LUMINA CREATIEI.

Asa ca, daca vrei, putem sa stam de vorba in particular …

Pentru programari la consultatii samanice de vindecare, citeste In ce constau sesiunile individuale de vindecare samanica cu Anda Ciobanu si consulta pagina de SERVICII. Apoi completeaza formularul de inregistrare.

 

Te poti abona la newsletterul meu. Fa click AICI pentru ca sa primesti noutati despre articolele, evenimentele si workshopurile pe care le creez.

Comentariul tau