Vindeca-te pentru ca pasiunea si talentul tau sa straluceasca!

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Cum am devenit saman

~ despre Anda, AngelixFire ~

Anda Ciobanu - Despre mine

Fondatorul scolii samanice din Romania cunoscuta sub numele de “Roata Medicinei – Vindecare samanica in 4 pasi

Sunt saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Prin tot ceea ce fac, ii ajut pe cei care ma aleg sa le fiu ghid in calatoria de redescoperire de sine, sa-si vindece relatiile, viata si sa-si asculte chemarea. Ii ajut sa isi gaseasca talentul, sa-i elibereze intregul potential creator si sa-l manifeste cu maiestrie, asa incat sa se bucure de o viata implinita si abundenta, valorificand ceea ce ei cunosc deja.

Mi-am inceput cariera ca analist-programator, in 1990. Mi-a placut foarte mult, raspunzand nevoii mele de a crea. Cream si depanam programe software. Astfel mi-am dezvoltat abilitatea de a vedea si analiza pana la ultimul nivel de detaliu, dar si aceea de a integra aceste detalii intr-un intreg functional.

Apoi, mi-am dorit sa vad mai mult, intregul ansamblu, in care fiecare aplicatie comunica si se interconecteaza cu celelalte, aidoma organelor din corp pe care il servesc neconditionat. Astfel, din 2004, am devenit administrator de baze de date Oracle.

Dar, am inceput sa-mi pun intrebari legate de viata si de felul in care aceasta functioneaza. Ce ii aduce pe oameni impreuna? Cum se creaza relatiile? Intr-un final, CUM NE CREAM REALITATEA VIETII PE CARE O TRAIM? Ma atragea natura, oamenii, locurile. M-am intrebat dintotdeauna „Cum traiau oamenii, inca din cele mai vechi timpuri?”, „Cum stiau sa navigheze?”, „Cum apar civilizatiile?”, „Cum se sting ele?”, „Ce este acest imens Univers?”, „Ce este Dumnezeu?” Perspectiva mea se largea, trecand la un nivel mult mai amplu, acela al vietii.

Inceputurile

Din 1993 incepusem sa imbratisez o cale spirituala urmand cursurile de radiestezie ale comandorului Claudian Dumitriu. Dar, din 2008, m-am dedicat complet samanismului, raspunzand chemarii interioare manifestate inca din copilarie. Am lasat sa se manifeste samanul din mine. M-am format la scoala lui Alberto Villoldo, in Olanda, avand-o ca profesoara pe Chris Waters. Impreuna cu ea, in 2009, am adus aceasta cunoastere in Romania. Sunt fondatorul scolii samanice din Romania cunoscuta sub numele „Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi”.
Am inteles de ce abilitati dispuneam nativ si le-am extins, antrenandu-ma constant si perseverent. Am invatat lucruri noi care m-au ajutat sa-mi port mesajul tot mai departe pentru a servi cat mai multi oameni. Asa am ajuns sa ma dedic muncii de educare, complet diferita de cea a unui sistem institutionalizat.

Conexiunea cu natura, observarea ei, aplicarea legilor universului, ajuta natura umana sa se integreze armonios unui ciclu cosmic, universal. Acestea sunt legile dupa care functioneaza Universul, iar noi oamenii, facem parte din Univers.

Legile divine sunt net superioare legilor umane, rationale. Divinul aliniaza in drumul unui om sincronicitati magice. Traseul educatiei mele isi gaseste perfect explicatia si face legatura intre trecutul si prezentul meu.

Legatura intre trecutul si prezentul meu

Gandurile pe care le rulam constant sunt niste programe software biologice. Unele ne servesc, altele ne distrug. Ceea ce am invatat ca saman este cum sa depistezi acei virusi mentali care ne duc spre esec, care creaza o realitate nedorita in viata noastra, si cum sa ii suprascriem cu programe, convingeri si noi perspective de viata, asa incat acestea sa ne duca in zona de progres si prosperitate.

Sunt deosebit de onorata sa devenim parteneri de drum in aceasta calatorie minunata care este VIATA. Ceea ce iti ofer este invitatia de a trece pragul unei usi larg deschise de cunostere care iti aduce posibilitati pe care, poate, nu le-ai luat in calcul pana acum.

Pentru aceasta, te invit sa vizitezi pagina de seminarii sau cea de servicii.

       

 

Comentariul tau