Crede in puterea ta de a te vindeca!

Atragi ceea ce simti

4/5 - Tu esti cel care conteaza 5/5

 Plecand de la principiul rezonantei, ca atragi ceea ce simti, imagineaza-ti cum arata lumea din jurul tau cand esti fericit! Cand fiecare om pe care-l intalnesti iti este un prieten drag. Cand oriunde te-ai duce esti primit cu bratele deschise si intampinat cu caldura unui zambet sincer. Cand tot ceea ce intreprinzi isi gaseste rapid cea mai buna solutie. Cand de fiecare data te afli la locul potrivit, la timpul potrivit si intalnesti oameii cei mai potriviti. Nu-i asa ca totul pare simplu, usor, abundent? Ai ajuns sa observi ca exista deja un flux din care faci parte, si care pare sa orchestreze toate aceste evenimente?

Traieste-ti VISUL!

Pare magie curata atunci cand pasesti in sincronicitate …

Stiu ca ti se pare greu de crezut uitandu-te la situatiile cu care te confrunti acum. Eu insami le refuzam ca utopii … Asta pana cand ajungeam sa inteleg exact care era convingerea mea limitativa, imbracata intr-o multime de atitudini defectuoase, eroarea mea de program! (Deh, meteahna de fost programator …) Dar, crede-ma, indata ce identificam cu acuratete hiba, traiam acea stare de profunda eliberare, care venea la pachet cu toate resursele benefice amintite anterior. Reactiile sunt instantanee. Este ca atunci cand aprinzi brusc o lumina puternica intr-o camera cufundata in intuneric. Instantaneu, iti revin entuziasmul, vitalitatea si forta creatoare.

De ce stau asa lucrurile? In ce consta magia perfecta din corpul uman? In ce consta incredibilul sau potential de a se vindeca? Pana acum, traditiile spirituale stravechi au demonstrat milenii la rand. Astazi, neurostiintele moderne si fizica cuantica confirma prin masuratori, aducand imagini concrete. Este neuroplasticitatea creierului, capacitatea sa incredibila de a crea noi conexiuni. Indata ce ii dai o alta comanda, il pui sa caute o alternativa noua. Acele noi conexiuni cableaza arii noi, neexplorate si neutilizate anterior, cele care sunt capabile sa elibereze hormonii benefici, cei raspunzatori de starea de bine, relaxare si vindecare. Prin constientizarea repetata, prin alegerile constiente, vechile cai neuronale, care cablau zonele raspunzatoare de secretiile hormonilor de stress de tipul „lupta-sau-fugi”, sunt abandonate.

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Crede in puterea ta de a te vindeca! Crede ca-ti poti transforma radical viata! Cred ca te-ai saturat de suferinta! Crede ca din experientele tale de viata iti poti extrage intelepciunea! Crede ca acum poti sa renunti constient la emotiile toxice din viata ta si sa alegi sa traiesti fericit! Ai dreptul sa traiesti in abundenta! Crede ca prin schimbarea ta ii eliberezi si pe ceilalti de emotiile toxice care v-au tinut captivi unii pe ceilalti. Poti trai liber, exact asa cum iti doresti!

Cred ca planeta noastra are dreptul la o a doua sansa, iar aceasta sansa i-o dam fiecare dintre noi! Cu cat mai multi cei ca tine si ca mine, cu atat mai mari sansele de a trai Raiul aici, pe pamant!

Rolul meu este sa te ajut sa te vindeci. Rolul meu este sa te ajut sa gasesti erorile din subconstientul tau, cele care ti-au deraiat existenta. Rolul meu este sa te asist de-a lungul acestui drum al vindecarii si sa te asigur ca: Poti! Continua! Sunt langa tine! TU esti cel care face fiecare pas, pana cand REUSESTI!

Crede in puterea ta de a te vindeca! Eu cred!

Alege ACUM calatoria samanica cea mai potrivita pentru transformarea ta. Click AICI

(*) Muzica: „Gayatri Mantra” Artisti: Anuradha si Kavita Paudwal Sursa: Youtube

Este o mantra deosebit de puternica, o rugaciune pentru ca noi sa atingem excelenta, sa ne fie stimulate toate capacitatile creatoare. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gayatri Mantra

Om bhur bhuvah svah tat savitur varenyam
Bhargo devasya dhimahi dhiyo yo nah prachodayat
om. bhu-r bhuvah. svah.
tat savitur varen.yam.
bhargo devasya dhi-mahi
dhiyo yo nah. pracodaya-t
om bhur bhuva swaha
om bhur bhuvah swaha
om bhur bhuvah svah
om bhur bhuvah svaha

       

Comentariul tau