was successfully added to your cart.

Animale de putere

Animalele de putere sunt energii arhetipale care ne informează despre instincte rămase latente. Le putem chema în ajutor, ca să ne împrumute o parte din caracteristicile lor, pentru a reuși în diferite ocazii. În funcție de nevoile și interesul pe care îl avem în acele situații, chemăm un animal de putere sau altul, pe care îl considerăm mai potrivit: dacă dorim să fim mai energici sau mai calmi, mai flexibili sau mai hotărâți, șamd.

Când chemam o astfel de energie arhetipală, o încorporăm și simțim ceea ce ea ne transmite nouă, personal. Mesajul, de regulă, diferă de la o persoană la alta. Este bine să încorporăm postura care ne “cheamă”, pe care ne-o sugerează conexiunea cu animalul, pentru a simți cu acuratețe maximă modul în care funcționează acea energie: în ce situații este bine să o folosim, cum să o dozăm, cum să ne acomodăm cu ea. Un exemplu pentru ce înseamnă dozarea: ca să prinzi un iepure nu trebuie să tragi cu tunul. Poate că reușești să-l momești simplu, cu un morcov.

De regulă, o astfel de energie arhetipală, animalul de putere, ne informează, despre un instinct rămas latent. Trezite, aceste instincte, ne extinde abilitățile de a ne adapata la mediu, în situațiile la care suntem obligați să le facem față zilnic sau în mod excepțional.

Odată ce ne-a devenit clar în ce fel funcționează animalul de putere, inspirăm profund și prin expirația noastră, impregnăm un obiect ales să-l conțină (de ex. o piatră). Am ancorat astfel proprietățile specifice de care considerăm că avem nevoie. Este o reprezentare materială, exterioară nouă, care să ne amintească de noi înșine, care să ne ajute să ne conectăm rapid cu resursa nou dobândită și să o accesăm când este cazul.

Exemplu de felul în care Universul ne oferă indicii

Animal de putere: în atenția noastră revine frecvent imaginea unui animal, fie că îl întâlnim efectiv, fie că îl vedem la tv, în revistă, în alte imagini. Începem să ne întrebăm ce mesaj ne transmite universul, la ce să fim atenți. Atunci încorporăm energia specifică acelui animal și o lăsăm să ne vorbească la modul descris anterior. Sau, pur și simplu, prin intenție, când dorim anume calități pe care le cunoaștem prezente la anumite animale, chemăm energia ca mai sus.

! CLICK pe poză pentru DETALII !

Crede în puterea ta de a-ți vindeca Viața! AngelixFIRE saman vizonar

! CLICK pe poză pentru DETALII !

Consultă calendarul de evenimente ca să vezi cum poți să-ți crești capacitatea de a te adapta la mediu 🙂 .

Dacă îți place ce scriu și dorești să primești noutăți despre șamanism, articole și anunțuri despre evenimente, abonează-te AICI la Newsletter @ Anda Ciobanu și adaugă adresa angelixfire@andaciobanu.ro la contactele din căsuța ta de email.

PS. Lasă-mi un comentariu! Sunt foarte curioasă cum ai rezonat cu ceea ce am scris, cât ți-a folosit.

De asemenea, te invit să dai LIKE la paginile de Facebook de mai jos, unde postez lucruri foarte interesante din domenii conexe care te ajută să-ți lărgești înțelegerea și să te adaptezi mai ușor lumii în care trăiești.

[/one_whole]

       

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'
Anda Ciobanu

About Anda Ciobanu

Saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Observator, un cautator, un explorator, un pionier. In 2008, am raspuns unei chemari irezistibile a sufletului meu de a face ceva aparte in primul rand pentru mine, dar si pentru oamenii din tara mea. Ceva care sa schimbe fata lucrurilor! Am devenit expert in medicina samanica si medicina energetica de traditie incasa si Ofer: - sesiuni de vindecare samanica - curs complet de samanism "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi" - curs de intoducere in samanism "Valorile noilor timpuri - Munay-ki" - calatorii initiatice samanice "Calatoria eroului dintr-o perspectiva samanica"

Urmareste in Email
Facebook