Crede in puterea ta de a te vindeca!

De ce m-ai crede pe mine, AngelixFire?

 

2/5 - Stress sau relaxare 3/5 4/5 - Tu esti cel care conteaza

 

Vorbesc din perspectiva unui om care stie cat de greu este sa te eliberezi de toxicitatea acestor emotii si are curajul sa afirme ca le-a experimentat intens pe majoritatea. Am ajuns sa traiesc pe propria piele efectele lor devastatoare. Ajunsesem sa ma izolez aproape complet. Am pierdut-o pe mama, bolnava de cancer osos, pentru ca nu a putut-o ierta, pana in pragul mortii, pe bunica mea. Am trait alta experienta dureroasa cu tatal meu care nu si-a putut ierta sora nici pe patul de moarte. Ajunsesem sa traiesc in lipsuri materiale, ingropata in datorii, pentru ca nu puteam sa trec peste amintiri dureroase. Eram incapabila sa mai intreprind ceva. Ma simteam pur si simplu paralizata. Rasneam in mintea mea aceleasi ganduri. Imi inundam continuu corpul cu toxinele varsate ca rezultat al gandurilor mele nocive, pana cand, insasi starea sanatatii mele s-a deteriorat. Ce aveam sa fac cu cei doi copii pe care ii cresteam singura?

Daca si tu ai trait experiente asemanatoare, sunt aici ca sa-ti spun ca toate aceste lucruri se pot schimba! Poti sa te vindeci singur! Pot sa te ajut sa inveti cum sa te eliberezi din stransoarea acestor emotii distructive si sa aduci vindecare, armonie, pace. Scutesti ani de suferinta! Castigi timp deosebit de pretios pe care il folosesti dand viata planurilor tale cele mai importante: familie, sanatate, cariera, educatie, evolutie spirituala, etc!

Vindecarea este a fi in echilibru, centrat, in armonie

Vindecarea este a fi in echilibru, intai in interiorul tau si apoi sa-l extinzi oriunde in jurul tau, in tot ceea ce faci. Sa fii centrat, sa fii in armonie, armonia dintre ceea ce simti, ceea ce gandesti, vorbesti si felul in care actionezi. Sa traiesti fericit si in abundenta.

Rolul meu este sa te ajut sa te vindeci. Sunt saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. M-am format la scoala lui Alberto Villoldo, in Olanda, avand-o ca profesoara pe Chris Waters. Impreuna cu ea am adus aceasta cunoastere in Romania.

Sunt fondatorul scolii samanice din Romania cunoscuta sub numele Anda Ciobanu Medalionde

ROATA MEDICINEI – VINDECARE SAMANICA IN 4 PASI

Am lucrat 21 de ani in IT si mi-a placut, insa ma simteam epuizata psihic. Ma mentineam in aceeasi rutina casa-serviciu si inapoi. Viata isi pierduse pentru mine stralucirea si motivatia. Am vrut ceva mai mult, mai interesant si mai pasionant. Ceva ma chema cu putere. Nu stiam nici eu ce era acel “ceva”… Pana intr-o zi cand am primit o invitatie de a merge la un seminar de introducere in samanism. Habar nu aveam ce era! Pot sa spun insa ca acea experienta mi-a schimbat complet viata si a aprins in mine dorinta de a explora acest taram de vis. Asa am ajuns, dupa ceva vreme, la cursurile din Olanda, iar de acolo drumul s-a deschis larg si minunat. Am reusit sa fac schimbarile pe care mi le doream in viata. Am intampinat foarte multe provocari, am avut de trecut prin multe incercari. Toate m-au calit si mi-au aratat cata puetere iti da Dumnezeu in momentul in care alegi sa-ti urmezi propriul tau drum!

Prin tot ceea ce fac, ii ajut pe cei care ma aleg sa le fiu ghid in calatoria catre sine, sa se vindece, sa-si vindece relatiile si, intr-un final, sa-si vindece viata. Scopul meu este sa te ajut si pe tine sa-ti vindeci viata. Scopul meu este sa-ti castigi libertatea de a lua decizii constient si curajos, eliberat de conditionarile reflexe ale emotiilor toxice. Scopul meu este sa te ajut sa-ti descoperi talentul si sa crezi cu tarie in el. Sa-i dai frau liber sa se manifeste. Sa-l desavarsesti pana la maiestrie pentru ca el este cheia noii tale vieti, vindecate! Fiind locul din care stralucesti, talentul tau reprezinta cea mai valoroasa contributie pe care o aduci umanitatii. El sta la baza unui stil de viata care sa aiba sens pentru tine. In jurul lui poti dezvolta o vocatie care-ti va aduce recunoastere si apreciere prin felul in care ii va inspira si pe altii! Scopul meu este sa te ajut sa-ti vindeci viata ca sa o traiesti la intregul tau potential!

Marturiile vorbesc de la sine atat despre aceasta cunoastere cat si despre munca pe care o depun …

Crede in puterea ta de a te vindeca!

Continua-ti calatoria si citeste mai departe

AICI! (pagina 4/5 - Tu esti cel care conteaza)

… sau alege de AICI calatoria samanica cea mai potrivita tie acum!

(*) Muzica: Jennifer Berezan & Olympia Dukakis  Album: She Carries Me

       

Comentariul tau