was successfully added to your cart.

Alberto Villoldo a fost invitat sa revina in Romania in 2017

Astazi, despre fapte concrete, o continuare a articolului „Ocupa locul meritat in viata ta! (V)„.

Daiana a lansat invitatia de a veni in 2107 in Romania, iar Alberto Villoldo studiaza posibilitatile de a raspunde invitatiei, in functie de programul deja stabilit.

Intalnirea cu Daiana Straulea mi-a adus foarte multa inspiratie, visele mele, ramase parca in repaus, au inceput sa prinda din nou contur … Multumesc mult Daiana pentru bucuria si deschiderea cu care ne-am reintalnit!

Daiana poate sa-ti povesteasca zile in sir despre Alberto. La fel si eu, pot sa-ti povestesc ce mi-a adus mie intalnirea cu Alberto. Cat de mult a contat faptul ca ii citisem fie si singura carte aparuta la noi la acea vreme „Sa reparam trecutul, sa vindecam viitorul prin recuperarea de suflet” (este disparuta de pe piata dar o poti descarca in format pdf facand click pe link. Pe „Ofer gratuit” gasesti mai multe carti disparute, pe care poti sa le descarci) …

… dar cred ca 1000 de cuvinte nu fac atat cat EXPERINTA TA TRAITA DIRECT! Pentru ca „ochii vad ceea ce mintea este pregatita sa inteleaga„, statul „impreuna cu” si prezenta activa iti vorbesc mult mai mult decat la o prima vedere. De ce? Pentru ca informatiile transmise la nivel subtil se absorb intr-o proportie mult mai mare decat auditiv si vizual. Este ca un iceberg. Ceea ce vezi si auzi reprezinta doar varful icebergului. Restul, adica peste 90%  din iceberg, este experienta directa traiata si vibratie (informatie) la nivel subtil, care ocoleste bariera constientului! Pe acest fenomen se bazeaza toate tratitiile spirituale orale ale tuturor timpurilor.  Acelasi lucru face si traditia samanica incasa, pe care Alberto a facut-o disponibila mintii vestice. Mai recent, sunt studiile neurologice care confirma acelasi lucru.

Te intreb:

√ Cat de bine ti-ar prinde sa dobandesti aptitudini INAINTE de marea intalnire cu Alberto Villoldo din 2017 din Romania? (Vorbesc mai jos, in „SEMINAR INTRODUCTIV si INTENSIV de PRACTICA SAMANICA” despre pasii pe care si tu ii poti face in intampinarea reusitei, nu doar sa lasi Universul sa „munceasca” pentru tine. Este continuarea ideii de perseverenta pentru a mentine cursul intentiei tale din „Ocupa locul meritat in viata ta! (V)„)

√ Cum ar fi deschiderea ta in aceste conditii?

√ Cat ai absorbi?

√ Cat de profunda ar fi schimbarea ta in urma intalnirii cu maestrul, daca, INAINTE de aceasta, ai simtit personal cum lucreaza in tine aceasta cunoastere?

Pentru ca o informatie sa ajunga in constiinta ta, este nevoie ca acea informatie sa fie repetata de cel putin 7 ori. Apoi, pentru ca sa o constientizezi in vederea asimilarii, ca sa-i simti profunzimea adevarului pe care il contine, ai nevoie de o experienta directa repetata. Abia atunci ai pregatit terenul pentru completa ei intelegere! Abia atunci ai asimilat-o!

 

In vederea pregatirii venirii lui Alberto Villoldo in Romania in 2017, impreuna cu Daiana si echipa ei, am lansat o serie de evenimente care sa deschida interesul publicului fata de samanism, ca alternativa pentru un stil de viata echilibrat, sacru si magic. Dar, dincolo de interesul pentru acest domeniu fascinant, pledeaza impactul favorabil pe care practicile si cunoasterea aceasta o au in viata ta! Senzatia pe care cei mai multi o experimenteaza trecandu-i pragul este de usurare, bucurie, claritate: „parca mi s-a ridicat ceata de pe ochi si din minte!”

 

Iata PROGRAMUL de 4 evenimente samanice cu care incepem in luna februarie 2016:

Un ciclu de 3 conferinte (*): Introducere in lumea magica a samanilor, astfel:

 1. Miercuri, 10 Feb 2016Universul din care faci parte, asa cum il percep samanii
 2. Marti, 16 Feb 2016Omul, asa cum este inteles de samani
 3. Miecuri, 24 Feb 2016Modul de lucru al samanilor – pasirea in infinitate, in afara timpului si a spatiului, locul in care se petrec miracolele

Seminar: Introducere in lumea magica a samanilor

 1. Vineri – Duminica, 2628 Februarie 2016SEMINAR INTRODUCTIV si INTENSIV de PRACTICA SAMANICA

(*) Conferintele sunt independente una fata de cealalta. Dar, daca te simti chemat(a) in aceasta cale spirituala si vrei sa ai o imagine de ansamblu, este recomandat sa participi la toate.

 

COSTURI:

Participarea la 1 conferinta 49 de lei

Participarea la 2 conferinte 89 de lei

Participarea la cele 3 conferinte 119 de lei

Participarea la seminar 499 de lei. Early bird pana pe 19 Feb 2016 inclusiv, 399 de lei.

Participarea la toate cele 4 evenimente Early bird pana pe 10 Feb 2016 inclusiv, 467 de lei

 

INSCRIE-TE ACUM!

 

DESCRIEREA evenimetelor: CLICK pe numele enevimentului cere te intereseaza:

ORAR

 • Conferintele: 18:30 – 21:30
 • Seminarul: V: 18:30 – 21:30; S: 10-21; D: 10-18

LOCATIA: Mind Evolution Society, STR. LUNEI NR. 5, Bucuresti, sectorul 2

MODALITATI de PLATA:

 • Pentru conferinte: inscrierea pe formular si plata la fata locului
 • Pentru seminar sau toate 4 evenimentele: inscrierea pe formular si un avans de minim 50% depus in contul:
  • OPEN MIND HOUSE SRL
  • IBAN: RO15RZBR0000060017232658
  • Banca: RAIFFEISEN BANK

Pentru mai multe DETALII:

Despre locatie:

*          Telefon: 0748736939

*          Email: contact@mindevolutionsociety.ro

Despre conferinte si seminar:

*          Telefon: 0742158539

*          Email: angelixfire@andaciobanu.ro

 

Ramai conectat(a), pentru ca pe 8 februarie 2016, iti voi prezenta alte 6 persoane sclipitoare care te vor inspira.

 

Pas cu pas, indata ce patrunzi in lumea magica a samanilor, iti dezvolti abilitatile de a lucra cu energia, de a-ti asculta corpul si intuitia, de a te conecta cu natura.

„Practicile de vindecare ale Pastratorilor Pamantului se bazeaza pe ideea ca este necesar sa ne realiniem pe noi insine cu natura si sa ne punem in echilibru pentru ca sanatatea si vitalitatea noastra naturala sa revina.”

Alberto Villoldo, Ph.D.

Aceste lucruri contribuie la o stare de sanatate imbunatatita, o vitalitate si tonus crescut, o imbunatatire a vietii tale in toate ariile ei. Ai ocazie sa treci dintr-o stare pasiva intr-una activa. Este un pas decisiv in urma caruia, te eliberezi din constrangerile convingerilor limitative si iti recuperezi puterea personala.

Vei fi capabil sa:

Iti transformi viata asa cum iti doresti

Ocupi locul pe care il meriti in viata ta!

 

INSCRIE-TE ACUM!

la evenimentele samanice din luna februarie 2016

@ Mind Evolution Society & Anda Ciobanu

 

Drumul parcurs pana acum a trecut prin etapele descrise in seria de articoleOcupa locul meritat in viata ta!”. Daca nu le-ai citit pana acum, le gasesti mai jos si iti doresc sa gasesti inspiratia de care ai nevoie pentru ca si tu sa te decizi sa treci la actiune!

[Ziua 1] Primul articol Primul meu mesaj catre tine, “Cunoaste-te pe tine insuti!” (Nosce te ipsum – Socrate (470-399 i.e.n.)), te imbie sa ai curajul sa te explorezi si sa scoti la lumina calitatile pe care poate ca inca nu le constientizezi. Sunt calitatile capabile sa te aseze pe o linie de destin mai favorabila. Este o invitatie la introspectie si actiune. Destinul tau sta in mainile tale. Esti apt sa-ti atingi cele mai indraznete vise. Exemple mele exact acest lucru iti vor demonstra. Click  AICI pentru articol!

[Ziua 2] al doilea articol Despre ideea de mesageri divini, pentru ca rareori vedem oamenii de langa noi in acest fel! Uitam ca „ceva” din noi a chemat acea experienta traita in raport cu persoana respectiva. Apoi ideea de semintele recunostintei versus cele ale nemultumirii si ce cream semanandu-le fie pe unele, fie pe celalte … Click AICI pentru articol!

[Ziua 3] al treilea articol Scurt si la obiect. Vei afla despre alti 6 prieteni foarte dragi. Fiecare s-a format intr-o directie dar a dezvoltat un proiect de suflet care prinde contur din ce in ce mai vizibil. Astfel, vei afla despre calatorii initiatice in tara si strainatate, despre comunitati pline de incredere, despre „ceva” care la noi este foarte putin cunoscut: HUMAN DESIGN. Evident si despre samanism 🙂 ca doar cu asta ne ocupam! Click AICI pentru articol!

[Ziua 4] al patrulea articol, deosebit de important si valoros, indraznesc sa spun. Antreprenoriat. Este experienta mea de a invata si a trece la fapte, de la cei mai buni experti. Unul dintre ei este un antreprenor american fantastic, molipsitor, genial: Brendon Burchard. Celalalt este tot un antreprenor, de data aceasta roman, cu mare integritate morala, etica profesionala si un sufletul deosebit de deschis: Gabriela Gambra-Gruianu. Amandoi mi-au oferit lectii autentice de viata. Au suflat in jaratecul care dadea sa se stinga si au reaprins un foc de care abia daca imi mai aminteam. M-am simtit aidoma martoagei lui Fat-frumos, din poveste care, dupa ce a mancat tava plina cu jartec, s-a transformat complet. Iti doresc sa gasesti inspiratie in ceea ce am scris si sa te decizi si tu sa treci la actiune! Click AICI pentru articol!

[Ziua 5] al cincilea articol, o adevarata lectie de viata despre cum visele tale sa devina realitate: cei 7 pasi ai „retetei”. Apoi, o alta lectie extrem de valoroasa despre „Cercul de Aur” oferita de aceasta data de Simon Sinek. Si nu in ultimul rand despre povesti si , specific, despre povestea adevarata a viselor care se realizeaza, fie si peste ani! Click AICI pentru articol

Nu uita sa te inscrii la evenimentele samanice din luna FEBRUARIE 2016

@ Mind Evolution Society & Anda Ciobanu

INSCRIE-TE ACUM!

Drumul nostru impreuna nu se termina aici … Vei fi surprins de cat de multe avem in comun impreuna si de felul in care putem veni unul in intampinarea celuilalt. In acest fel, fiecare dintre noi raspunde unei nevoi profund umane de a contribui si a se simti apreciat. Tine aproape si pastreaza contactul!

 

In josul paginii te poti abona la newsletter

 

 

Comentariul tau
Multumesc pentru 'Imi place' si 'Distribuie'
Anda Ciobanu

About Anda Ciobanu

Saman: vizionar, vindecator, indrumator spiritual. Observator, un cautator, un explorator, un pionier. In 2008, am raspuns unei chemari irezistibile a sufletului meu de a face ceva aparte in primul rand pentru mine, dar si pentru oamenii din tara mea. Ceva care sa schimbe fata lucrurilor! Am devenit expert in medicina samanica si medicina energetica de traditie incasa si Ofer: - sesiuni de vindecare samanica - curs complet de samanism "Roata Medicinei - vindecare samanica in 4 pasi" - curs de intoducere in samanism "Valorile noilor timpuri - Munay-ki" - calatorii initiatice samanice "Calatoria eroului dintr-o perspectiva samanica"

Urmareste in Email
Facebook