Crede in puterea ta de a te vindeca!

Activitatea samanica

Tin sesiuni individuale de vindecare samanica de tip abonament pentru persoanele active, pentru care timpul este important si care simt nevoia unui lucru personal dedicat pentru rezolvarea unei situatii curente cu care se confrunta acum.

Calatoriile initiaice le consider excelente ocazii de a ne cunoaste mult mai bine pe noi insine dar si pe ceilalti. Sunt prilejuri de a crea relatii autentice, de calitate si de lunga durata. Bucurie, relaxare si amintiri de neuitat, iata ce ne aduc locurile inedite, cu incarcatura energetica sau istorica, statul impreuna, activitatile comune iesite din obisnuinta vietii citadine, contactul cu natura, povestile si practicile spirituale!

Dar cel mai mult imi plac seminariile, pentru ca lucrul in grup, aduce rezolvari pentru situatii complexe de viata. Am constatat ca energia grupului este fantastica. Ne pune in fata simultan atatea oglinzi incat nu ai cum sa ratezi ‘tema’ pe care ai nevoie urgent sa o rezolvi. In grup, se primesc foarte multe feed-backuri, extrem de utile fiecarui membru participant. Astfel, vindecarea se produce mult mai profund, pe toate nivelele si in toate ariile vietii.

Prin tot ceea ce fac, ii ajut pe cei care ma aleg sa le fiu ghid in calatoria de redescoperire de sine, sa-si vindece relatiile, viata si sa-si asculte chemarea. Ii ajut sa isi gaseasca talentul, sa-i elibereze intregul potential creator si sa-l manifeste cu maiestrie, asa incat sa se bucure de o viata implinita si abundenta, valorificand ceea ce ei cunosc deja.

Activitatea samanica

Viata si numeroasele incercari prin care am trecut mi-au adus cele mai mari experiente si odata cu experienta, a venit si lectia, intelepciunea, darul.

Imi place sa vorbesc 🙂 , sa impartasesc din cunoasterea si experientele acumulate de-a lungul anilor. Imi place sa vorbesc atat despre reusite, cat si despre esecuri. Reusitele mi-au sporit increderea ca sunt deja pe drumul meu. Esecurile mi-au adus mari lectii de viata, de care ma bucur la fel de mult ca si de reusite.

Nu-mi place sa dau sfaturi. Cel mult, imi exprim opinia, atunci cand imi este ceruta. Prefer, ca prin insasi viata mea, sa fiu un model. Am ales sa traiesc conform invataturilor pe care le predau.

Am invatat sa ma arat exact asa cum sunt, cu bune si cu mai putin bune, vulnerabila, imperfecta, umana. Dar tocmai aceasta vulnerabilitate mi-a adus puterea credintei ca intotdeauna voi gasi rezolvari la situatiile pe care le intampin, pentru ca sunt date de la Dumnezeu. Ori o „problema” contine si solutia. Nu ne-ar fi date incercarile daca nu am putea sa le facem fata.

Incercarile ne sunt date ca sa evoluam. Ele ne modeleaza. In viata ne-am ales o destinatie. Dar, nu aceasta este importanta, ci drumul care ne conduce catre ea, pentru ca el este cel care ne transforma in acele persoane capabile sa ajunga la destinatie.

Un lucrator al Luminii este un conductor intre divinitate si comunitatea pe care o serveste

Consider ca un lucrator al Luminii este un conductor intre divinitate si comunitatea pe care o serveste. Are menirea de a downloada, de a descarca nealterat mesajul divin si a-l materializa aici, pe pamant. Asa traduc eu „precum in cer, asa si pe pamant”.

Cunoasterea pe care am accesat-o gratie acestei traditii samanice este stiinta de a trai in armonie cu Universul din care facem parte. Cred cu tarie ca este o invatatura de care ar trebui sa beneficieze fiecare traitor aici pe pamant. In acest fel am gasit de cuviinta sa imi servesc semenii, impartasind-o cu toti cei dornici sa paseasca pe o cale spirituala complexa si completa. Este o cale a certitudinii, a recuperarii puterii personale, a increderii in sine.

Citesc si ma actualizez cu descoperirile stiintifice cele mai recente. Constat cu foarte multa bucurie cum, rand pe rand, toate ideile si conceptele traditiilor ancestrale, se valideaza prin aceste descoperiri. Cu toate ca izvoarele se pierd in negura timpului, apele acestei cunoasteri sunt proaspete si cat se poate de vii.


Daca ceea ce vezi mai jos te inspira, te invit sa vizitezi Cursurile de samanism si oferta de Servicii

       

Comentariul tau